Twistshake bébitasakok

A tasakos bébipürék, hiszen hihetetlenül praktikusak és kényelmesek, azonban napi szinten vásárolni ezeket nem olcsó mulatság és bizony nem jó érzés látni, hogy egy kis uzsonnával mennyi szemetet termelünk.
Az újratölthető Twstshake bébiétel tasakoknak köszönhetően azonban bármikor otthon is elkészíthetjük a saját tasakos pürénket, így mindig az kerül bele, amit szeretnénk, ráadásul akárhányszor újra lehet tölteni!
Hoztunk is most pár tippet, hogy milyen finomságokkal érdemes megtölteni a környezetbarát Twisthake tasakokat, hogy minél változatosabb legyen az étkezésük!

Hogyan kell használni a Twistshake bébiétel tasakokat?

A Twisthake babatasakok megtöltése nagyon egyszerű, hiszen csak ki kell nyitni az alsó lezárható részt, fejjel lefele fordítani és már mehet is bele a püré. Ha rajta van a kupak, garantáltan nem folyik ki belőle semmi és pont annyira széles a tasakon található alsó nyílás, hogy nincs szükség tölcsérre se, simán bele is tudod akár kanalazni a pürét.

A étel kifolyásától pedig azért nem kell tartani, mert minden újratölthető Twistshake tasak alján található egy erősen és biztosan záró dupla „ziplock“, ami egész biztosan nem engedi majd kiszivárogni a tasakban lévő pürét, még akkor sem, ha kifejezetten folyékony az állaga.

Ha azonban szó szerint a táskádba akarod bedobni és szuper biztosra szeretnél menni, tedd be a tasakot egy lapos dobozba vagy egy zacskóba, utána pedig tényleg bárhova magatokkal tudjátok vinni és gond nélkül kiváltható vele akár egy komplett étkezés is, méghozzá anélkül, hogy kanalazni kellene az ételt vagy bármire szükségetek lenne mellé pluszban!

Tippek rosszul evő gyerekek szüleinek

Ha a gyereked hajlamos már ránézésre eldönteni, hogy mit eszik meg és mit nem, akkor extra jó szolgálatot tehet nálatok a bébitasak, hiszen így nem fogja egyből kiszúrni a tartalmát, hanem előbb meg fogja kóstolni.

Na persze nem arra gondolunk, hogy olyat adj enni a gyerekednek, amiről pontosan tudod, hogy nem szereti, inkább arra, hogy a kiszippantós pürébe mehet pár olyan egészséges étel is, ami egyébként kevésbé csúszik a babának, pedig jó lenne, ha néha enne belőle.

Ilyen „titkos“ összetevője lehet az újratölthető tasakos püréknek például a lenmag, a zabpehely, a túró, a reszelt sajt, vagyis tényleg bármi, amit bele lehet keverni és szeretnéd, ha legalább egy picit enne belőle a gyereked a kiegyensúlyozott étrend vagy épp az emésztése miatt.

Milyen finomságokkal töltsük meg a Twistshake tasakokat?

Bármit beletehetsz, amit csak szeretnél, hiszen szó szerint akármilyen étel fogyasztható a Twistshake babatasakból, ami nem darabos és ki tudja szippantani belőle a kicsi!

Mehet bele bármilyen idénygyümölcs- vagy zöldségpüré, natúr joghurt, gyümölcsökkel ízesített joghurt, üvegben vásárolt bébipüré, tényleg bármi. És még az se gond, ha nem fogy el egyből, ami benne van, egyszerűen csak dobd be ilyenkor a hűtőbe és később lehet aztán folytatni az evést a tasakból.
Az pedig mindig csak rajtad áll, hogy mennyi ételt teszel bele, a Twistshake tasakok ugyanis 220 ml űrtartalmúak, vagyis jóval több püré fér el bennük, mint a boltban kapható átlagos tasakokban, ezért még a nagyobb gyerekekkel is remekül lehet használni. Nálunk a családban például a mai napig előfordul, hogy ebben kérnek a gyerekek joghurtot uzsonnára, de bizony került már be a mi tasakunk a sulis tízórai mellé is.

Tudod melyik volt a Twistshake márka legelső terméke, amivel meghódította a világot?

A Twistshake története még akkor kezdődött, amikor 2011-ben Vienar Roaks, a cég későbbi alapítója, az unokahúgára vigyázott és amikor a cumisüvegből etette a babát tápszerrel, rájött, hogy egy csomó mindenre nem képes az üveg, ami pedig nagyon is praktikus lenne. Végül 100 szülő és 10 szakértő bevonásával született meg az az üveg, ami Vienar szerint mindent ötvöz, amire csak egy kisbabás szülőnek szüksége lehet.
A különleges cumisüveg seperc alatt meghódította Svédországon kívül is a világot és sorra zsebelte be a díjakat. A különleges, kólika elleni cumisüveg sikerét látva persze nem állt meg a Twistshake, hanem sorra kezdték gyártani a különböző babaetetési kellékeket, babakocsikat, plüssöket, cumikat és egyéb babatermékeket.