Segítünk eligazodni az Antonio Juan babák között

Az egyik Antonio Juan baba aranyosabb, mint a másik, mindegyik más képességekkel és szebbnél szebb kiegészítőkkel rendelkezik, szóval igazán nem egyszerű választani közülük! Ezt a cikket kifejezetten azért írtuk, hogy segítsünk nektek megtalálni azt a játékbabát, amelyik a kislányodnak a legjobban tetszik majd és biztosan a legjobb lesz neki!

Miért olyan különlegesek az Antonio Juan babák?

Egy Antonio Juan baba biztosan nem az ágyneműtartóban köt ki egy hét után, ezek a játékbabák ugyanis olyan örök darabok, amit elképzelhető, hogy a kislányod még az ő kislányának is tovább fog majd adni! Kiváló minőségű, gyönyörűen kidolgozott, kézzel készített és rendkívül élethű babákról van szó, ami természetesen a babák árában is tükröződik, ezért érdemes különösen alaposan átgondolni a kiválasztást.

Gondoltad volna, hogy az első Antonio Juan baba már 1958-ban megszületett? Azóta pedig olyannyira meghódította a világot, hogy már több mint 40 országban játszanak vele a kislányok!

Miért fontos a baba mérete?

Nagyon fontos, hogy egy játékbaba milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik, van itt azonban még valami, amire sokszor nem gondolnak az anyukák. Ha online vásárolsz játékbabát, mindenképp ellenőrizd a baba méretét, hacsak nem szeretnéd, hogy a baba vigye a kislányodat és nem pedig fordítva. A játékboltban egyből látod, hogy passzol -e majd a kislányod kezébe a baba, a webáruházban azonban trükkösek lehetnek a fotók.

Az Antonio Juan márka minden korosztályra gondolt, ezért több mint 10 különböző méretű babát árulnak! A legkisebbek általában csecsemő babát szeretnének, így ez a fajta baba már akár 21 cm-es méretben is megtalálható, ami éppen az a méret, hogy már akár egy másfél éves kislány is kényelmesen tudja tartani a karjában. Ugyanakkor azonban a nagyoknak sem kell szomorkodniuk, mert akár 40 cm-es újszülött Antionio Juan babát is lehet vásárolni, ami már közelít egy igazi baba méretéhez és pont az ő karjaikba illik.

A legnagyobb méretű Antionio Juan baba egyébként 55 cm-es. Ezeket a valóban magas, álldogálni tudó, óvodás korú játékbabákat már tényleg szinte igazi gyerekként tartják számon a kislányok.

Milyen kiegészítőket árulnak az Antonio Juan babákhoz?

Ha babát vásárolsz, érdemes egyből körülnézned a hozzátartozó kiegészítők között is. Hidd el, sokkal egyszerűbb egyből megvásárolni a megfelelő méretű babaruhát vagy hordozót, mint utólag keresgélni, arról nem is beszélve, hogy így sokkal több lehetőség van a babákkal szerepjátékozni, ha lehet öltöztetni vagy éppen hozni-vinni.

Ügyelj rá, amikor a babaruhát vagy a mózeskosarat kiválasztod a játékbabának, hogy a megfelelő méretű legyen, éppen úgy, ahogy az igazi babák esetében! Egészen elképesztően cuki és nagyon igényes babaruhákat kínál az Antonio Juan márka, mindenképpen érdemes vetni rájuk egy pillantást. Persze más márka babáira is illenek ezek a ruhák, csak ne felejtsd el lemérni a babát, mielőtt ruhát választasz neki.