Megújult a kézmozdulataiddal irányítható Pioneer Car!

Eddig is szuper menő volt a mozgásérzékeny csuklópánttal irányítható Pioneer Car távirányítós autó, a gyártószalagról frissen legördült változata azonban olyat tud, amitől minden gyerek szája tátva marad!
Még menőbb dizájn és még nagyobb kerekek jellemzik az új járgányt, mindenhol használható, a kerekei pedig ezúttal már nemcsak világítanak, de zenélnek is mozgás közben!
Nyomás, próbáljuk ki együtt a legújabb Pioneer Car távirányítós autót!

Hogy működik egy kézmozgással irányítható távirányítós autó?

Egy távirányítós autó már önmagában is remek móka, ha azonban a gombok nyomkodása helyett a kezed mozgásával tudod irányítani az autót, az elképesztően nagy szabadságot ad játék közben!
Ettől még persze távirányítóval is irányíthatod a Pioneer Car kocsidat, ha épp ahhoz van kedved, a mozgásérzékeny csuklópántra váltva azonban úgy fogod érezni, mintha egy másik játékot is kaptál volna!

Pioneer Car mozgásérzékeny csuklópánt használata nagyon egyszerű, hiszen csak fel kell venni a kezedre és onnantól olyan, mintha a te kézfejed lenne az autó kormánya! Ha felfelé fordítod a kezed, az autó is felfordul, ha jobbra vagy balra fordítod a kezed, az autó máris kanyarodik és így tovább.

A TikTokon egyébként egészen elképesztő videókat lehet látni, ahol mindenféle klassz trükköket hajtanak végre csuklópántos távirányítással, úgyhogy ha nem tudod elképzelni, hogyan is működik egy ilyen távirányítós autó a valóságban vagy csak ellesnél pár trükköt, kattints ide vagy ide és nézd meg a profikat!

Milyen mozgásokra képes a mindenhol használható Pioneer Car távirányítós autó?

A Pioneer Car kocsikat nem véletlenül nevezik a „terep bajnokának“, mivel tényleg nincs olyan akadály, amivel ne tudnának elbánni! A négykerék meghajtásnak és a hatalmas, stramm kerekeinek köszönhetően akadálytalanul közlekedik minden terepen és bármilyen emelkedőn felmegy, ha pedig épp arra van szükség, ki is tudja kerülni az akadályokat.
Előre, hátra és oldalra is lehet irányítani, de ha akarod, még 360 fokos fordulatot is tesz a Pioneer Car.

Hány éves kortól ajánlott a Pioneer Car?

Pioneer Car 6 éves kortól ajánlott, az ennyi idős gyerekek ugyanis már a távirányítót és a csuklópántot is elég jól tudják kezelni. Ha a kézfejükkel irányítják a kicsik az autót, egy idő után ügyesen rá fognak majd érezni, hogy hogyan tudják finomítani a mozgásukat, hogy az autó ne tegyen olyan hirtelen mozdulatokat, vagyis észrevétlenül fejlődik játék közben a finommozgásuk is.

Az ajánlott felső korhatár azonban a csillagos ég, hiszen minden életkorban remek szórakozás egy olyan vagány és erős távirányítós autót irányítani, mint a Pioneer Car! Éppen ezért tökéletes ajándék lehet akár egy apa-fia párosnak is, mivel jó eséllyel az apukák is imádni fogják megtapasztalni, hogy melyik akadályt hogyan győzi le a Pioneer Car. Arról nem is beszélve, ha esetleg mindkettejüknek van egy saját járgánya, hiszen akkor még versenyezni is tudnak egymással a mindenhol használható távirányítós autók!

A Pioneer Car autókkal egyébként egyedül is nagyon jól lehet játszani, de barátokkal sem utolsó móka kimenni a szabadba és lenyomni egy nagy versenyt terepen ezekkel a járgányokkal! És persze feltétlenül ki kell próbálni sötétben is a Pioneer Car kocsikat, akár a lakásban, akár kint a szabadban, hiszen hatalmas élmény, ahogy a világító kerekekkel hasítanak a sötétben, miközben szól belőlük a zene!

Az extra nagy kerekű, kézmozdulatokkal is irányítható távirányítós Pioneer Car kék és piros színben kapható. Mindkettő szuper vagány kialakítású, válaszd azt, amelyik a legjobban passzol hozzád!