Megérkezett a Sylvanian Families póni fodrászat!

Ugye szerinted is itt volt már az ideje, hogy végre legyen egy fodrászüzlet is Sylvanian falván? Nos szerencsére nemrégiben beköltözött a városba egy ügyeskezű fodrászpóni, aki alig várja már, hogy kislánya segítségével ráncba szedjék a kisállatok bundáját!
Persze az ő fésülhető sörényüket is rendben kell ám tartani valakinek, ez azonban már a Sylvanian Families fodrászkészlet tulajdonosának lesz a feladata!

A fodrász pónik végre megnyitották a Sylvanian Families fodrászüzlet!

A ú gyönyörűen kidolgozott állatfiguráit és játékait mindig is az időtlenség jellemezte, hiszen a kis figurák és a hozzájuk tartozó kiegészítők mit sem változtak a márka 1985-ös megjelenése óta. Szó szerint ugyanilyen Sylvanian Families nyuszikkal és cicákkal játszottak egykoron a mai anyukák is, mindössze a kínálat változott csak a kezdetek óta.
Most azonban gondolt egy merészet a Sylvanian Families márka és elhozták a gyerekeknek a Style & Play sorozatot, amelyben Serafina és Sally, a két fodrászpóni segítségével bontakoztathatják ki a gyerekek a kreativitásukat, miközben különféle frizurákat varázsolnak a pónik selymes sörényéből. Serafina és a lánya, Sally nemrég költöztek Sylvanian falvára, ahol Serafina az első fodrászüzletet nyitotta meg a város főutcáján a helyi állatkáknak, akik már alig várták, hogy végre valaki kicsinosítsa őket.
Na és melyik Sylvanian Families állatok örülnek a legjobban a hírnek, hogy fodrász póni érkezett a városba? A mókus család ugyebár egész biztosan, hiszen a gyönyörű farkincájukra mindig ráfér egy alapos fésülés, de valószínűleg a sünik se bánják ha ráncba szedi Serafina és Sally időnként a tüskéiket!

Milyen fodrász póni szettek léteznek? Mindegyikben ugyanazok a Sylvanian Families pónik vannak?

Kétféle Sylvanian Families fodrászkészlet kapható jelenleg, az egyikhez Serafina, a másikhoz pedig Sally póni tartozik. A kétszintes fodrászszalon összesen 40 darab kisebb és nagyobb kiegészítőt tartalmaz, a hajmosótól kezdve, a profi fodrászszéken át egészen a recepciós pultig!
Bátran jöhetnek akár azok a Sylvanian Families állatok is a hajvágó szalonba, akiknek rövidebb a szőrük, hiszen a színes hajhosszabbításokkal nekik is könnyedén lehet új frizurát készíteni. Pláne, hogy még egy frizurafüzet is található a szettben, amelyben különböző ötleteket lehet találni a bundák és a frizurák formázásához. Persze a kisebb méretű Sylvanian Families fodrászkészletben is minden megtalálható, ami egy igazi fodrászatban is ott van. Hajszárító, fésű, tükör, sampon, hajfesték, fodrászolló, hajpánt stb., mindez pedig kényelmesen elhelyezhető Serafina gurulós fodrászkocsiján, amivel akár hozhoz is tud menni az állatcsaládokhoz.

Nem szeret hajat mosni a gyereked? Hívd segítségül a Sylvanian fodrász pónikat!

Mi is pontosan tudjuk, hogy a gyerekek gyakran nem szívesen mennek fodrászhoz és nehezen maradnak a fenekükön az első években hajvágás közben, Serafina, a fodrászpóni azonban nekik is meghozhatja a hajvágáshoz a kedvüket! Érdemes a hajvágás előtt eljátszani egy kis szerepjátékkal Serafina és a fodrászkellékei segítségével, hogy mi is fog majd történni a fodrásznál, így talán nyugodtabban telik majd az idő hajvágás közben. Persze ugyanezt a sima otthoni hajmosás előtt vagy akár közben is el lehet játszani, hiszen tudjuk, hogy sok családban a hajmosás bizony éveken át a legnagyobb mumussal ér fel. Tudtad egyébként, hogy a fodrász póni mellett idén is számos újdonsággal rukkolt elő a Sylvanian Families márka? Kattints ide és nézd meg az elefántos barbecue szettet, a légballon játszóházat, a városi cipőboltot és a vidámparkot a szélmalommal!