Marvel gyűjthető kártya - Kezdő csomag

Marvel gyűjthető kártya - Kezdő csomag

Ha valaha is álmodtál arról, hogy részese lehetsz a Marvel univerzumnak, most itt a lehetőség, hogy valóra váltsd ezt az álmod! A Marvel gyűjthető kártya - kezdő csomag  egy olyan csomag, amely magában foglal mindent, amire egy lelkes Marvel rajongónak szüksége lehet a hősök irányításához és a csaták megvívásához.

Ez a csomag nem csupán kártyákat tartalmaz, hanem egy egész élményt kínál azoknak, akik szeretnének részese lenni a Marvel világának . A 55 kártya, a titkos holografikus kártya és az exkluzív tematikus pakli segítségével belemerülhetsz a Bosszúállók izgalmas világába. A dobozban található minden egyes elem segít abban, hogy könnyedén elsajátítsd a játék szabályait és gyorsan belekezdj a kártyacsatákba. A paklitartóval könnyedén tárolhatod a kártyákat, az útmutatók segítségével pedig gyorsan megismerheted a játékmenetet.

Az egyedülálló játékmenetnek köszönhetően minden egyes csata izgalmas kihívást jelent, és garantáltan le fog kötni, legyél akár kezdő vagy már tapasztalt játékos. A Marvel gyűjthető kártyajátékban számos ikonikus karaktert találsz.

Csatlakozz a Marvel rajongók táborához, vegyél részt bajnokságokon, játssz online és ismerd meg azokat, akik hasonló szenvedéllyel vannak a játék iránt. Ha szeretnéd átvenni a hősök irányítását, és részese lenni a Marvel világának, ne habozz, szerezd be a Marvel gyűjthető kártya - Kezdő csomagot , és légy te is egy igazi szuperhős!