Kifordítható polip őrület

Tudtad, hogy a kifordítható polip a TikToknak köszönheti a népszerűségét? Ez az oka annak, hogy hirtelen mintha mindenhol ott lennének, pedig korábban nem gyakran jött szembe velünk plüss polip a játékboltban és a kifordítható plüssjáték úgy általában nem volt ilyen népszerű.
Na de ez ugye nemcsak egy polip, hanem annál valami sokkal több! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan hódította meg egy csapásra a világot a kifordítható polipfigura!

Mit tud a kifordítható polip? Mivel tűnik ki a többi kifordítható plüss közül?

Kezdjük ott, hogy ez nem csupán egy ölelnivaló plüss, ugyanis a kifordítható plüssfigura mindkét oldala más színű, ráadásul a plüss polip az egyik oldalon mosolyog, a másikon pedig kifejezetten szomorúnak és morcosnak tűnik.

Tökéletes partner tehát abban, hogy megmutasd az aktuális hangulatod a világnak! A gyerekeknek is nagy segítség lehet, hogy a nap végén úgy fordítsák a polipot, amilyen hangulatban érezték magukat aznap és ennek kapcsán már el lehet kezdeni beszélgetni velük a napjukról.

De ugyanez bevethető akár a Milyen volt ma a suliban?, Milyen volt ma a balettóra?, Finom volt -e vacsora? stb. kérdések kapcsán is. Sok gyerek ugyanis nehezen beszél az érzéseiről, nem tudja olyan könnyen kifejezni magát és már egy ilyen apróság is segíthet abban, hogy elkezdje megtanulni az érzelmei kifejezését.

Így vette be a kifordítható plüss polip a TikTokot egy szempillantás alatt!

A TikTokon nagyon gyakran előfordul, hogy egy termék hihetetlen népszerűségre tesz szert és ennek hatására radikálisan megnő a forgalma az Amazonon. Na de hogy néz ez ki számokban? A kis kifordítható polip esetében például úgy, hogy az #octopusplush konkrétan 40 milliós nézettségnél jár (igen, jól olvastad) és a #tiktokmademebuyit (vagyis a TikTok miatt vettem meg) hashtag is elképesztően sokszor szerepel a polip kapcsán.

Persze jókor volt jó helyen a plüss polip, hiszen éppen akkor kapta fel őt az internet népe, amikor a világ nagy része elzárva tengette napjait a COVID miatt és mindenki égett a vágytól, hogy megossza másokkal a hangulatát. Megannyi sztori van a neten, ahol látható, hogy gyerekek a szobájuk ajtaján figyelmeztették aktuális hangulatukra a szüleiket és persze a home office világában is feltűnt az otthoni irodisták mögött. Egyfajta „ma nincs jó kedvem, ne is szólj hozzám” jelként működött, így könnyen le lehetett venni, hogy ki milyen lábbal kelt fel aznap.

Ha egy üzlet egyszer beindul, nincs megállás! A kifordítható plüss játékok népszerűsége továbbra is egekben van!

Naná, hogy a polipot aztán követték szépen sorban az újabb és újabb kifordítható plüssök! Az Amazon telis-tele van kifordítható plüssökkel, unikornissal, Baby Yodával, de a polipot persze semmi nem übereli azóta sem!

Már csak az a kérdés, hogy meddig tart ki a polip őrület, hiszen ahogy felkap valamit az internet, sokszor ugyanúgy le is dobja, de egyelőre úgy tűnik, hogy a kifordítható plüss polip nem nagyon akar lemászni a TOP 10 Amazon játékok listájáról. Úgyhogy ha egy ideje már rágja a füled a gyereked, hogy ő se akar kimaradni a kifordítható plüss-lázból, jobb, ha mihamarabb beadod a derekad, csak aztán ne felejts el beszélgetni vele néha a polip hangulatáról!