Ismered a Clementoni bébijátékokat?

Tudtad, hogy a Clementoni bébijátékokat is gyárt? Ha zenélő plüsst, kiságyforgót, játszószőnyeget vagy fejlesztő bébijátékot keresel, mindenképpen érdemes körülnézned a Clementoni Baby játékok között! Elképesztően aranyos bébijátékokat kínál az olasz márka, elérhető áron és kiváló minőségben!
Mutatunk most nektek néhány olyan babajátékot, amelyet akár ajándékba is vihetsz kisbabának, biztosan nagy sikered lesz vele a gyerekeknél és a szülőknél is!

Zenélő plüss állatok, amelyek hosszú időre lekötik a kicsik figyelmét

Nem is tudjuk, hogy a húzogatós zenélő bébijátékoknak ki örül általában jobban, a kisbaba vagy a szülő? Míg ugyanis a gyerekek lenyűgözve hallgatják a nyugtató dallamot és elbűvölve nézik a fokozatosan egyre magasabbra kúszó felhúzót, addig a szülők örülhetnek az ölükbe hulló békés pillanatoknak és boldogan húzzák fel újra és újra a kicsiknek a zenélőt.
A puha plüssből készült Clementoni zenélő figurák lágy Brahms dallamokat játszanak, melyek megnyugtatják a babát, így akár az elalvást is segítik. A zenélő játékok egyébként tépőzárral rendelkeznek, így bárhova könnyedén rögzíthetőek, a húzókájuk pedig akár rágókaként is funkcionálhat.

Zenélő körhinta kisbabáknak

A babákat egészen le tudja nyűgözni, hogy egy mozdulatukra egyszer csak történik valami (például felcsendül egy dallam vagy megmozdul egy tárgy), majd ha megismétlik, újra ugyanaz történik. Ezt aztán persze elképesztően sokáig képesek ismételgetni!
Ez a tüneményes, állatos forgótorony pont egy ilyen játék, amely egyúttal remekül fejleszti a kicsik finommotorikus mozgását is. Újra és újra meg kell nyomni a torony tetejét, mire a körhinta elkezd körbeforogni, a benne található állatok mozgolódnak, a színes golyók pedig csörögnek.
Kilenc hónapos kortól kitűnő ajándék kisbabáknak, de szülői segítséggel már egészen biztosan hamarabb is jó móka vele játszani!

Éjszakai fény kisbabáknak, hogy biztonságban érezzék magukat a kicsik lámpaoltás után is

Sok kisbaba ügyesen alszik el a saját szobájában, akár ringatás és ölbe fogás nélkül is. Azonban még az ő számukra is érdemes kialakítani egy esti rituálét, nyugtató fényekkel és zenével, hogy meghitten teljenek az elalvás előtti pillanatok.
Ez az elemmel működő katica formájú projektor például szórt világítással csillagokat vetít a falra, amitől a gyerekek hamar megnyugszanak. Sőt, a vetítés mellett még lágy dallamokkal zenél is, így az elalvás biztosan könnyedén fog menni a kicsiknek mellette.
Tökéletes ajándék újszülötteknek vagy remek babaváró ajándék is lehet! Egészen biztosan a szülők is nagyon fognak örülni, ha egy ilyen kedves és hasznos ajándékkal leped meg a babát!