Íme egy játékbaba, akit ha felhívsz, felveszi a telefont! De TÉNYLEG!

Szóval tényleg nem viccelünk, a Chloe baba valóban képes arra, hogy felvegye a telefont, ha felhívod őt és még beszélgetni is lehet vele! Ráadásul nem ám ugyanazt hajtogatja egyfolytában, hanem egy csomó mindenről lehet dumcsizni vele, számos témában otthon van.
Nem hiszed? Akkor olvass tovább és figyelj!

Chloe baba, az interaktív játékbaba, akivel telefonon lehet beszélgetni

Call me Chloe baba valószínűleg az a fajta játékbaba, amit ha meglátnak a kislányok a tévéreklámban, azonnal akarnak maguknak is egyet, a szülők azonban lehet, hogy kétkedve fogadják, hiszen „Kizárt, hogy létezne egy telefonáló baba” – gondolják magukban.
Márpedig nincs ebben semmi túlzás, Chloe babának tényleg van egy telefonja és képes úgy mozgatni a karját, hogy valóban a füléhez tudja emelni a mobilt és már lehet is vele társalogni, mert bizony még beszélgetni is tud!
Az interaktív játékhoz persze tartozik egy másik telefon is, amiről akármikor rá lehet csörögni Chloe babára. Természetesen mindkét telefon nagyon csajos és megszólalásig hasonlít az igazi okostelefonokra.

A szőkésbarna hajú, mozgatható karral és lábbal rendelkező Chloe baba ráadásul amellett, hogy egy remek beszélgetőtárs, egy gyönyörűen kidolgozott, kiváló minőségű, élethű és a szokásosnál magasabb alvós játékbaba, vagyis tényleg igazi kis barátnője lehet a kislányoknak. Lehet akár öltöztetni is vagy fésülgetni, akárcsak egy hagyományos játékbabát!

Hogyan működik a Call me Chloe baba? Miről lehet telefonon beszélgetni vele?

A telefonkészüléken nem számok vannak, hiszen tuti biztos, hogy Chloe baba veszi fel a telefont, hanem különböző témák közül lehet választani. Az egyik gombot megnyomva például a vásárlásról lehet beszélgetni a babával, de van például zene és utazás is a témák között.

Csak meg kell nyomni a hívás gombot és már csörög is Chloe kezében a telefon, aki egy udvarias köszönéssel és bemutatkozással már emeli is a füléhez a készüléket, majd megkérdezi, hogy miért hívtad őt és miről szeretnél beszélgetni vele. Na ilyenkor lehet megnyomni az egyik kiválasztott téma gombját, amire Chloe baba nyomban reagál is egy témába vágó kérdéssel, például „Eljönnél velem vásárolni?”. Ezután megvárja a választ, ami akármilyen hosszú is lehet, ugyanis érzékeli a beszélgető partnere hangját és van olyan udvarias, hogy nem vág közbe, mindig megvárja, amíg a másik elmondja a magáét.
Ha kivégeztetek egy témát, Chloe baba megkérdezi, hogy szeretnél -e még valamiről beszélni, majd ha kifogytatok a szóból, udvariasan elköszön és megköszöni, hogy felhívtad.

Bizony, a telefonálási etikettet is meg kell ám tanulni és a telefonáló Chloe baba ebben igen nagy segítség!

Észrevetted már, hogy bár számos gyerek kezében néhány évesen is ott van már a telefon, azonban a gyerekek jó része nem is igazán tudja kapcsolattartásra megfelelően használni? Míg a mai szülők annak idején még vezetékes telefonon hívták a barátaikat és szépen bemutatkozva kérték sokszor a szülőktől a telefonhoz azt, akivel beszélni szerettek volna, addig a mai gyerekeknek ez teljesen kimarad.
Pedig igenis fontos, hogy a telefonbeszélgetés elején köszönjünk, ha kell bemutatkozzunk, mondjuk el miért telefonálunk és köszönjünk el a végén udvariasan. Bárcsak erre is megtanítaná minden szülő a gyerekét, mielőtt saját mobiltelefont ad neki!

Chloe baba szerencsére nagyon ügyesen megtanítja a gyerekeket, hogy hogyan is kell udvariasan telefonálni valakivel, a gyerekek pedig a szerepjátékozás közben észrevétlenül elsajátítják ezeket a udvariassági szófordulatokat, amiket valószínűleg a felnőttektől is szoktak hallani.

Hány éves kortól ajánlott Chloe baba? Tudnak már a kisebbek is játszani vele?

A telefonáló baba 5 éves kor felett ajánlott, hiszen olyan egyszerűen kezelhető a babához járó telefonkészülék, hogy akár egy óvodás is el tud játszani vele könnyedén. A kicsik valószínűleg különösen élvezik majd, hogy Chloe baba a mérete miatt nem is olyan sokkal alacsonyabb ám, mint ők, vagyis tényleg olyan, mint egy kis barátnő!

Most már elhiszed, hogy Chloeval tényleg lehet telefonon dumcsizni? Ha legközelebb valamelyik a Játéksziget üzletben jársz akár egyedül, akár a gyerekeddel, feltétlenül keressétek meg Chloet és a Try me gomb segítségével próbáljátok ki, hogy milyen gördülékenyen lehet a babával beszélgetni!