Íme a legjobb Bing és barátai játékok!

Nálatok is óriási sláger a Bing és barátai mese? Akkor biztosan nem úszod meg, hogy a legközelebbi szülinapra vagy karácsonyra Bing játékot keress a gyerekednek! Bing egyébként óriási sztár a gyerekek között, úgyhogy ha óvodáskorú vagy 2-3 éves gyereknek keresel ajándékot, akkor is érdemes megnézned ezeket a játékokat, hiszen maga a mese és a képi világa is nagyon kedves!

Kicsoda Bing?

Bing egy óvodáskorú nyuszi, a rajzfilm főszereplője és emiatt persze a gyerekek legnagyobb kedvence! Minden epizódban újabb és újabb kihívással találja szemben magát Bing, amit persze a barátai segítségével előbb-utóbb mindig sikerül megoldania.
Naná, hogy plüssfiguraként is meg lehet vásárolni Binget, így a plüss Bing mindenhova elkísérheti gazdáját! És persze ott vannak plüssben Bing barátai is: Flop (aki mindig Bing mellett van a mesében), Bing (a panda), na és Sula, a bájos kiselefánt, a lányok egyik nagy kedvence!

Bing játékok

Tudtad, hogy a kirakózást akár már kétévesen is el lehet kezdeni, csak épp olyan kirakót kell a gyerekek kezébe adni, amelyik valóban sikerélményt tud okozni nekik? Ők az apró puzzle darabkákkal még nem is tudnának mit kezdeni, sokkal kényelmesebb nekik a nagyobb méretű és keményebb kartonra nyomott kirakókkal játszani.
Sőt, továbbmegyünk: elsőre bőven elég nekik egy olyan kirakó, ahol elég csak két részt egymásba illeszteni és még ezekből sem érdemes rögtön egyből odaadni az összes párt.
Nézd csak, ez a Bing logikai bébi puzzle éppen ilyen! Remekül fejleszti a kicsik megfigyelőképességét és logikáját, miközben örömmel fedezhetik fel a képeken a meséből megismert karaktereket! Természetesen a kirakó a Bing és barátai mese ismerete nélkül is remek szórakozást nyújt! És ha ez már megy, jöhetnek akár az óriási méretű padló kirakók!

Bing párnahuzat és Bing ágynemű

Ha a kislányod vagy a kisfiad nagy Bing rajongó, akkor meglepheted őt akár egy Bing párnahuzattal vagy ágyneművel is! Akár be is viheti magával az oviba vagy a bölcsibe, hiszen biztosan még jobban megy majd az elalvás egy Bing párnán!
A mi nagy kedvencünk ez a kétoldalas Bing és Flop ágynemű, ugyanis amellett, hogy nagyon édes a mintája, a huzata cipzárral záródik, vagyis pikkpakk fel lehet húzni és a paplan se fog kicsúszni belőle reggelre az éjszakai nagy mocorgásban!