Imádják a kislányok az Antonio Juan babákat

Láttál már Antonio Juan játékbabát? Elég csak rápillantani bármelyikre és máris azonnal egyértelművé válik, hogy miben is különböznek ezek a játékbabák a többi babától. Elképesztően élethűek, bájosak és nagyon ízlésesek, a csinos ruhákról és kiegészítőkről nem is beszélve! Gondoltad volna, hogy az első Antonio Juan baba 1958-ban született? Na és azt, hogy egy igazi spanyol hercegnőről is mintáztak már Antonio Juan babát?

Kézzel készített játékbabák

Az első Antonio Juan baba ma már jó eséllyel nagymama lenne, ugyanis 62 év telt el azóta, hogy megszületett a spanyol Hoya de Castalla völgyben. Az első Antonio Juan baba és azóta az összes többi baba is egy különleges eljárási technológiával készül, amelynek köszönhetően a babák bőre megszólalásig hasonlít az eredetire. Ettől tűnnek annyira élethűnek és bájosnak, hogy legszívesebben minden anyuka azonnal visszaugrana az időben, hogy ők is újra gyerekként játszhassanak vele!

Atyavilág, egy igazi hercegnő baba!

Mindegyik baba más és más egyedi funkcióval rendelkezik és az egyik ruhája különlegesebb, mint a másik, van azonban egy Antonio Juan baba, amely valamiért mégis kiemelkedik a többi közül! Ő pedig nem más, mint Leonor baba, akit egyenesen Leonóra spanyol királyi hercegnőről mintáztak! A gyönyörű hercegnő 2005-ben született VI. Fülöp király és Letizia királynő lányaként és a nagy esemény előtt azzal tisztelgett a babákat gyártó cég, hogy elkészítettek egy Leonor babát. Mikor pedig a kislány három évesen óvodába ment, arra is megkapták az engedélyt, hogy új babát készítsenek, amelynek a ruhája pontosan olyan volt, mint Leonor egyenruhája. A kislányok szerte a világon természetesen majd megőrültek a boldogságtól, hogy egy igazi hercegnő babával játszhatnak és még a korábbinál is népszerűbbek lettek az Antonio Juan babák!

Beteg lett a játékbabám. Mit tegyek?

Az Antonio Juan babák gyártója a weboldalán még egy extra BABAKLINIKA részt is működtet, ahova akkor lehet fordulni, ha bármi baj történne a babával. Itt egyébként extra tanácsokat is adnak a babatulajdonosoknak a babák ápolására és gondozására vonatkozóan. Testápolási tippek, hajápolási tippek, na és persze akad néhány tipp ahhoz is, hogy a babák a lehető legboldogabbak legyenek! Természetesen sok-sok puszit és ölelést kell adni nekik, na és persze nagyon kell szeretni őket, de ez egészen biztosan nem esik a kislányok nehezére.