Ide süss, milyen cukiságokra képesek a Curlimals állatok!

Képzelj el egy olyan játéksünit vagy nyuszit, aki alig várja, hogy foglalkozzanak vele! Össze tud gömbölyödni, imádja, ha feldobják a levegőbe vagy épp simogatják a pocakját, szuper aranyos hangokat ad ki, ha pedig elfárad a játékban, elköszön és lefekszik aludni! Ugye mennyire cukin hangzik? Mindeközben pedig a gyerekek élvezik, hogy gondoskodhatnak róla és még az empátiás készségük is fejlődik közben!
Olvass tovább és elmeséljük, hogy hányféle interaktív Curlimals plüssállat létezik és melyik mit tud csinálni, ugyanis ha hiszed, ha nem, több mint 50 féle módon képesek reagálni a kis gazdájuk törődésére!

Hányféle Curlimals plüssállat van?

Hadd mutassuk be nektek Nyiszi Nyuszit és Tüsi Sünit, a két szuper cuki, puha tapintású interaktív Curlimals plüsst! A személyiségük nagyon különböző, ellenben mindketten csak arra vágynak, hogy legyen egy gazdájuk a világban, aki gondoskodik róluk, cserébe pedig igyekeznek annyi szeretetet és kedvességet adni, amennyit csak tudnak!

Tüsi Süni, a tüneményes kis lila süni, például olyan szuper cuki hangon mondja, hogy „I love you“, hogy azonnal elolvadsz, időnként pedig arra kér, hogy csiklandozd meg. Minél többet babusgatja a Curlimals állatkát a gazdija, annál aktívabb ő is, kivéve persze amikor elaszik, de ne aggódj, az sem ér majd váratlanul, mert először mindig elköszön és csak azután gömbölyödik össze egy kis szunyókálásra.

Milyen interaktív plüssjátékok érdemes választani a gyerekeknek?

Az interaktív plüssjátékok legnagyobb előnye elsősorban az, hogy a gyerekek maguk is aktívan be tudnak kapcsolódni a játékba, ehhez viszont az kell, hogy az életkorban megfelelő legyen a számukra, különben nem tudják igazán élvezi a játékot, akármilyen szuper fejlesztő vagy épp pihepuha plüssjátékról is van szó.
Általános érvényű szabály, hogy minél kisebb egy gyerek, annál kevesebb funkcióval rendelkező játékot érdemes a kezébe adni, mivel teljesen felesleges őt ingerekkel túlterhelni. 1-2 évesen hadd élvezze ki inkább azt a néhány funkciót, amit felfedezett az interaktív játékon, aztán később, ahogy cseperedik, jöhetnek az összetettebb, még több funkcióval bíró plüssök, mint amilyen például a Curlimals süni vagy nyuszi is.

Az interaktív Curlimals játékok hány éves kortól ajánlottak?

Többek között a fentiek miatt, hivatalosan 3 éves kortól ajánlott mindegyik Curlimals plüss, ami persze korántsem jelenti azt, hogy 2 évesen ne tudna élvezettel játszani egy gyerek a Curlimals sünivel vagy nyuszival, hiszen egész biztosan mindenki imádja, ha például puszit dob neki Nyiszi Nyuszi vagy azt mondja, hogy „Te vagy a legjobb barátom!“. Inkább arra vonatkozik a korhatár jelölés, hogy 3 évesnél kortól tudják a gyerekek megfelelően értelmezni azt a rengeteg féle hangot és mozdulatot, amire a Curlimals állatok képesek.
Felső korhatár pedig nincs a Curlimals esetében, hiszen még egy iskolás gyerek is nagyon élvezi az interaktív süniről vagy a nyusziról való gondoskodást, mivel folyamatos visszajelzés érkezik az állatoktól, ami újabb és újabb játékra sarkallja őket.

Azoknak a gyerekeknek, akik nehezen teremtenek kapcsolatot másokkal vagy jó lenne, ha lenne egy kis társuk egy olyan időszakban, amikor sok minden változik körülöttük (például kistestvér születésekor vagy iskolakezdéskor), különösen hasznos lehet egy interaktív kis barát. Akár egyedül is el tudnak mélyedni vele a szerepjátékban, miközben jóleső érzéssel tölti el őket, hogy a Curlimals nemcsak reagál a kedvességükre, de kifejezetten igényli is a gyerekek részéről a gondoskodást.