Fast & Fancy - készíts egyedi karkötőt varázspor és víz segítségével!

A Fast & Fancy kreatív készletekben tényleg igazi varázspor van, hiszen a különleges, sok színben pompázó porokból szuper divatos, rugalmas karkötőt lehet varázsolni, méghozzá alig öt perc alatt! Hihetetlennek tűnik, de tényleg semmi más nem kell hozzá, csak a különleges por, egy kis víz és már veheted is fel az egyedi karkötődet!
Nem hiszed? Akkor olvass tovább, mert most elmeséljük, hogy hogyan születnek a varázslatos Fast & Fancy ékszerek!

Hogyan készülnek a Fast & Fancy ékszerek?

Fast & Fancy kreatív szettjeivel gyönyörű színekben pompázó, teljesen egyedi karkötőket készít-hetsz, ehhez pedig mindössze a különleges varázsporra, vízre, a szettben található eszközökre és per-sze a fantáziádra van szükséged! Először is bele kell helyezni a rugalmas gumiszalagot a szettben található formába (ez lesz a karkötő alapja), majd rá kell szórni a színes port. Aki szeretné, egész nyugodtan váltogathatja is a porokat, hiszen minél többfélét használunk, annál színesebb lesz a végeredmény.
Ezután le kell zárni a formát a tökéletesen rá illő tetővel és víz alá vagy vízbe kell helyezni két percre, hogy a formán lévő apró lyukakon át bejusson a víz a forma belsejébe és megtörténhessen a varázslat! Utána már csak három perc kell a karkötőnek, hogy megszáradjon, aztán jöhet rá a zárócsatt, esetleg még egy kis extra csillám és kész is van az egyedi ékszer!

Hányféle Fast & Fancy szett létezik? Mi a különbség a készletek között?

A kétféle utántöltő készletet leszámítva mindegyik Fast & Fancy szett önmagában is alkalmas arra, hogy karkötőket készítsünk a segítségükkel, még a legolcsóbb 1 darabos Fast & Fancy készlet is. Je-lenleg nyolc különböző ékszerkészítőből tudtok választani, melyek között vannak kisebb és nagyobb szettek, melyek elsősorban abban különböznek, hogy hány ékszer készíthető el a segítségükkel, illetve milyen forma található a dobozban.
A legmenőbb Fast & Fancy készlet a Designer stúdió, amiben egy profi munkaállomás is van, számos különböző varázspor és ötféle karkötőt lehet elkészíteni a segítségével, de persze bármikor lehet hozzá utántöltőt vagy másik szettet vásárolni, hiszen ezek mindegyike kompatibilis egymással. Klassz kiegé-szítő lehet például a Fast & Fancy medálkészítő is bármelyik karkötőkészítő szett mellé, hiszen ezzel még extra díszeket is lehet készíteni a karkötőkre.

A legkisebb Fast & Fancy karkötőkészítő készletet is érdemes megvenni?

Mi az hogy! A kis méretű Fast & Fancy készletet kifejezetten úgy találták ki, hogy önmagában is megállja a helyét és a nagyobb készletek nélkül is lehet vele karkötőt készíteni. Igaz, egy csomagból csak egy karkötő lesz, a varázslat azonban pont ugyanazon az elven működik, mint a többi szett ese-tében.
Az 1 darabos Fast & Fancy karkötőkészítő készlet remek ötlet, ha valakit egy kis aprósággal szeretnél meglepni, például tojáskereséskor vagy az adventi naptárba mikuláskor, de remek kiegészítő ajándék lehet akkor is, ha mondjuk zsúrba vagytok hivatalosak.

Mi van, ha elfogy a Fast & Fancy varázspor? Honnan lehet pótolni?

Természetesen többféle Fast & Fancy utántöltő szettből is lehet választani, melyek mindegyike más és más varázsport tartalmaz és persze mindegyikben van rugalmas szalag és zárócsatt is a karkötőkhöz.
sötétben világító Fast & Fancy utántöltő készlet pedig még tovább fokozza a a varázst, hiszen eze-ket a porokat használva pillanatok alatt foszforeszkáló karkötőket lehet készíteni!
Úgy érdemes kalkulálni egyébként az utántöltőkkel, hogy egy utántöltő készlet segítségével három további karkötőt lehet készíteni.