Édes és illatos Martinelia kozmetikumok

Ismered a Martinelia kozmetikumokat, amit kifejezetten kislányoknak hoztak létre? Elképesztően finom illatúak a szájfények, a fürdőgolyók és a sminkkészletek, ráadásul mindegyik szuper cukin is néz ki!
Az összes Martinelia kozmetikum biztonságos a gyerekek számára, hiszen egytől egyig hipoallergén termékek, így garantáltan biztonságban van a kislányok bőre a szépítkezés során.
Máris mutatjuk a kedvenc cukiságainkat a Martinelia kínálatában, hátha be szeretnél tenni belőle egy-kettőt az adventi naptárba vagy a karácsonyfa alá!

Mit kell tudni a Martinelia márkáról? Biztos, hogy valóban biztonságosak a Martinelia sminkek?

Ha gyerekeknek készült kozmetikumokról van szó, jogosan merül fel a szülőkben az aggodalom, hogy vajon valóban biztonságosak -e a termékek és nem okoz -e majd esetleg bőrproblémákat a kicsik érzékeny bőrén.
Nos a kifejezetten gyerekeknek készült Martinelia kozmetikumokat az Aquarius Cosmetic spanyol cég gyártja, akik évtizedek óta Spanyolország egyik vezető vállalata a kozmetikumok és a parfümök forgalmazásában. A kislányok számára kizárólag biztonságos és hipoallergén kozmetikumokat készítenek, hiszen a termékek csodálatosan finom illata és a cuki csomagolás csak egy dolog, a gyerekek érzékeny bőrére még a felnőttek bőrénél is jobban oda kell figyelni.

Milyen Martinelia szájfények kaphatóak?

Ha van a Martinelia márkának specialitása, akkor bizonyára ezek közé tartoznak a szájfények, ezekből ugyanis egészen elképesztően sokfélét kínálnak!
A tégelyestől kezdve a tubusoson át, egészen az ecsetelősig tényleg mindféle Martinelia szájfény létezik és akkor még a cukibbnál cukibb külsejükről nem is beszéltünk! Szinte lehetetlen kiemelni egyet a sok közül, de a legkülönlegesebb talán az a tégelyes szájfény, amelynek a tetején egy cuki, bolyhos plüss feje van és azt kell letekerni, ha csillogó, ápolt és illatos ajkakra vágynak a kislányok.

Dobd fel az esti fürdést Martinelia fürdőbombával!

Vannak gyerekek, akik születésüktől kezdve szívesen pancsolnak esténként, azonban előfordul, hogy úgy kell beimádkozni a gyerekeket a kádba. Mindkét esetben remek szolgálatot tesznek a szuper finom illatú Martinelia fürdőgolyók, akármelyiket is választjátok!
A nagyméretű unikornis fej alakú fürdőbombát akár több fürdésre is el lehet osztani, ha nem akarod egyszerre bedobni a kádba, de létezik olyan Martinelia fürdőgolyó csomag is, amelyben hét kis szívecske van, így egy egész hétre elegendő illatos habfürdőt köszönhetünk neki!

Martinelia sminkkészletek - éppen olyanok, mint a nagyoké!

A valóban gyerekbarát kozmetikumokkal a gyerekek is bátran kísérletezhetnek, hiszen melyik kislány ne szeretne úgy játszani a sminkekkel, mint a nagyok? Persze mindig érdemes előre megbeszélni, hogy amit magára ken, azt bizony le is kell majd mosni, ehhez pedig szükség lesz némi langyos vízre és szappanra, de ha vízzel benedvesített vattakorongot használunk, akkor talán minden kislány jobban elviseli a gyereksmink lemosását.
A Martinelia sminkkészletek között találsz kisebb és nagyobb szetteket is, különböző palettákkal, ecsetekkel és szájfényekkel.

Kinek ajánlottak a Martinelia gyerekkozmetikumok?

Nagyon jó választás bármelyik Martinelia szájfény vagy egy fürdőbomba, ha valakinek például egy kis egészítő ajándékot keresel vagy csak valami kis aprósággal szeretnél meglepni valakit. Ezeket még akár az adventi naptárba is be tudod rejteni a gyerekeknek, a 7 darabos fürdőgolyó kibontva például külön-külön is betehető az egyes napokhoz.

A sminkkészletekkel pedig bármelyik kislányt garantáltan le fogod venni a lábáról, akármelyikre is esik a választásod!