Dinós ajándék ötletek kisfiúknak és nagyfiúknak

Vajon törvényszerű, hogy a kisfiúk egyszer csak hirtelen dinó rajongóvá válnak? Egymástól veszik át a rajongást vagy a sok dinós ruha és kiegészítő miatt tulajdonképpen mi magunk irányítjuk őket a dinók felé?
Egy biztos, rengeteg fiús szülő találja magát abban a helyzetben hirtelen, hogy a kisfia lényegesen többet tud az őslényekről, mint ő maga, úgyhogy mutatunk most nektek néhány olyan dinós ajándék ötletet, amivel meg tudod lepni a fiad, ha nálatok is épp dübörög a dinó őrület!

Szuper élethű mozgó dinó, ami még üvölteni is tud!

Lehet, hogy téged még a gondolattól is kiráz a hideg, de melyik fiú ne vágyna arra, hogy legyen otthon egy élethűen mozgó dinója vagy majdnem igazinak látszó kúszó-mászó kígyója? A Robo Alive interaktív állatok márpedig megtévesztésig hasonlítanak az igaziakra a mozgásukban és a külsejükben is, hiszen rugalmas puha borításuk van, amitől elképesztően élethűnek tűnnek és ha mindez nem lenne elég, még a szemük is teljesen élethűen düledezik!
A Robo Alive gyík, kígyó és csótány után pedig most végre megérkezett a Dino Wars raptor is, amely igazi dinoszauruszként fut és harap, az ellenségtől pedig védekező páncélzata és erős hangja óvja meg. A világító funkciónak köszönhetően ez a dinófigura akár még a sötétben is tud futni és vadászni, úgyhogy ne rémülj meg, ha karácsony után egyszer csak után szembejön veled otthon a sötétben!

X-Shot szivacslövők - Akár még dinótojásokra is lehet vadászni velük!

A 8 éves kortól ajánlott X-Shot szivacskilövő játékfegyverek régóta népszerűek a gyerekek között és az X-Shot ráadásul minden évben elő is rukkol valami izgalmas újdonsággal.
A Dino Attack sorozat játékai például minden olyat ötvöznek, amiért megőrülnek a kisfiúk, hiszen melyik gyerek tudna ellenállni egy olyan szivacskilövőnek, amivel dinótojásokra lehet vadászni? Az eltalált dinótojások ráadásul tényleg meg is repednek és széttörnek, ha szivacstalálat éri őket, de utána pikkpakk össze lehet rakni és lehet is újrakezdeni a vadászatot!

Kétféle játékfegyverből tudnak választani azok a gyerekek, akik elég bátrak ahhoz, hogy megvédjék a Földet a tojásból kikelő dinók támadásától. A Dino Striker egy valamivel kisebb méretű szivacskilövő, kevesebb tölténnyel, míg a Claw Hunter nagyobb és több töltény is tartozik hozzá, ezt leszámítva azonban olyan lényeges különbség azonban nincs a két játékfegyver között.
A fenti játékfegyvereket meg lehet vásárolni akár külön-külön is, de létezik olyan különleges változata is, amelyben mindkét Dino Attack fegyver benne van. Ez kiváló választás lehet tesóknak vagy ha egyszerre többen is szeretnének támadást indítani a dinók ellen, hiszen így mindenki kezébe jut fegyver és persze lövedék is bőven akad a csomagban

Pop a Tops – Dínó csata!

Ismered a Pop-A-Tops játékokat? Ez egy kis méretű játék, amit bárhova magatokkal vinni, a játékszabálya pedig nagyon egyszerű. A Pop-A-Tops négy különböző változatban kapható, amiből mi most naná, hogy a dinósat mutatjuk meg nektek.
dinós Pop-A-Tops valójában egy különleges formájú doboz, amelynek a tetejében vannak a dobókockák, a játék szétszedhető testében pedig a dinós kártyák.

A kártyákon a dínók az alábbi kategóriák alapján vannak pontozva: méret, súly, gyorsaság, támadás és védekezés. Csak nyomjátok meg a doboz tetejét, hogy a dobókocka megpördüljön és ezzel meg is történt a dobás és a kocka mutatja meg, milyen kategóriában kell megtalálni a legmagasabb pontszámú ősi hüllőt. Válasszatok ki egy kártyát az asztalról minél gyorsabban és a kategóriában a legmagasabb pontszámmal rendelkező dínó nyer, aminek a játékos megtarthatja a kezében lévő lapját. Az a játékos nyer, akinek a játék végén a legtöbb kártyája van!

Kreatív ajándékok dinó rajongóknak

Azoknak a kisfiúknak is van ám ötletünk, akik szeretnek színezni, gyurmázni vagy bütykölni!
Play-Doh Dino Crew gyurmakészlet például egy szuper kreatív játék a kiskorú őslénykutatóknak! Bronto, a dinó egy tojásban érkezik, melyből először ki kell kelnie, majd különböző kiegészítőket kell elkészíteni a részére. Ehhez a szettben két tégely tojásba rejtett gyurma található lila és zöld színben, de persze bármikor lehet újabb gyurmákat is venni hozzá pluszban.

De jó szívvel javasoljuk a LEGO Jurassic World foglalkoztatóját is, amelyhez 1001 darabdinoszauruszos matrica tartozik vagy a Djeco karcolási technikával elkészíthető dinós kreatív készletét! A színek már eleve rajta vannak a dinoszauruszos képeken, csak ki kell szabadítani őket a fából készült karcolóceruza segítségével és egy kis karcolgatással. Remekül fejleszti a gyerekek finommozgását, a végeredmény pedig bátran kirakható a gyerekszoba falára!