Playland társasjátékok

Új társasjátékok a Playlandtől, amelyekkel garantált a szórakozás minden korosztály számára! A tanulást és a készségek fejlesztését játék közben sem kell elhanyagolni, ezekkel a társasokkal a játékos tanulásé a főszerep!

Ki vagyok én: Ebben a játékban bárkivé vagy bármivé válhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy szabadjára engeded a képzeleted és kitalálod, hogy ki vagy mi lettél! Vigyázz, csak 1 perced van!

Gomb kaland: Tudjuk, hogy a gomboknak lehet más-más alakja és színe, de tudod azt is, hogy képesek érzelmeket kelteni pont úgy, mint mi, vagy azt, hogy napközben ébren vannak és alszanak éjszaka? Ebben a játékban a gombok vannak főszerepben!

Csípd nyakon: A klasszikus kedvenc; amikor a lapok közül bármelyik kettőt kiválasztva csak egyetlen azonos képet láthatunk, és az nyer, aki elsőként nevezi meg az azonos képet. Vigyázat, a hangerőért nem jár plusz pont!

Állatkeri kalamajka: Egy állat elszökött az állatkertből! A játékosoknak mielőbb rá kell jönniük, melyik állatról van szó, mielőtt az igazi kalamajkát okozna! A szabályok egyszerűek, de a játék korántsem az...

Utazás Magyarországon: Ebben az érdekes játékban egy virtuális utazás révén a játékosoknak. Magyarország 24 látnivalójával ismerkedhetnek meg, az út során különböző feladatok és rejtvények várnak rájuk; hol jutalomba, hol pedig egy kis balszerencsébe ütköznek.

Kérdése merült fel a termék forgalmazásával kapcsolatban?
Keressen elérhetőségeinken