Bo-Po gyerekbarát körömlakk

Nagy dilemma, hogy engedjük-e az ovis, vagy kisiskolás kislányunknak, hogy sminkelje magát vagy kifesse a körmeit. Egyrészt jó játék kicsit a felnőttek bőrébe bújni, de sok rosszalló tekintetet, megjegyzést is kaphat a kicsi, ha kifestve kilép a szűk családi körből az otthona védő falai közül.

Megmutatjuk, hogy milyen könnyen eltüntethető, szagtalan, vegyszermentes, gyerekbarát körömlakkal és szájfénnyel tudod megoldani ezt a problémát!

Tényleg könnyű eltávolítani a gyerekbarát körömlakkot?

Abszolút, hiszen éppen ez a lényege! A BO-PO lehúzható körömlakkokkal tényleg gyerekjáték a körömfestés, mert ha elrontotta a gyerek, akkor minden további nélkül leszedheti a körméről és kezdheti is nyomban elölről a festést. De az sem gond, ha befestette a körmei mellett az ujjacskáit, mert onnan is könnyebben eltávolítható a lehúzható körömlakk, nem kell a rossz szagú acetonos, vagy más – felnőtteknek való – körömlakklemosót használni.

Ha például az óvodában vagy az iskolában tilos a festett köröm, akkor megengedheted a kislányodnak, hogy a hétvégére kifesthesse a körmét ezzel a gyerekbarát körömlakkal, aztán amikor kezdődik az ovi, vagy a suli, pikk-pakk leszedheti.

Némelyik BO-PO körömlakk szájfénnyel együtt kapható, így valódi szépségszalont tudtok otthon varázsolni a gyerekszobából! Ne aggódj, a szájfények is ugyanolyan biztonságosak a gyerekek számára, akárcsak a szagtalan, vízbázisú körömlakkok!

Ruhából is kimosható a BO-PO gyerekbarát lakk?

A gyerekbarát körömlakk üvegét direkt úgy alakították ki, hogy ne borulhasson ki belőle a lakk, sőt, amikor megpróbáltam direkt rácsöppenteni belőle egy ruhadarabra, hogy megnézzem, hogy könnyen eltávolítható -e, akkor nem is tudtam kiönteni a kis üvegcséből, csak az ecsettel festékeztem össze a ruhadarabot, majd valamilyen szokásos mosószer, vagy szappanozás és egy sima körömkefés dörzsölés és kézi mosás után sikerült is eltüntetnem a kék foltot. Nézzétek csak!

Körömlakk nemcsak kislányoknak: tiniknek és felnőtteknek is!

A szép színes körmökre sokféle matricát is ragaszthattok. Vannak kifejezetten tiniknek szánt, bulisabb színek, de olyan csillámos szettek is, amiket még a felnőttek is megirigyelhetnek! Jó móka lehet egy buli előtt kipróbálni a vagány punkos matrica szettet, tavaszra pedig érdemes beszerezni egy tüneményes húsvéti BO-PO készletet, amelyben a pasztell színű körömlakkok mellett tüneményes tojásos és nyuszis matricák vannak!