Bing és barátai táskát keresel?

A te gyereked is megőrül a Bing és barátai rajzfilmért és szeretnéd őt meglepni egy Bing nyuszis táskával? Akkor jó helyen jársz, ebben a blogbejegyzésben ugyanis megmutatjuk a legaranyosabb táskákat és még ahhoz is adunk ötleteket, hogy milyen Binges ajándékokkal töltsd meg, ha nem szeretnéd üresen átadni!

Bing nyuszis hátizsák építőkockával

Ezt a különleges, építőkockákkal megtöltött hátizsákot a legkisebbeknek ajánljuk, így ugyanis könnyedén magukkal tudják vinni bárhova az építőkockákat, de persze önmagában is lehet viselni a Bing nyuszis táskát.
Az építőkockák mellett tartozik a játékhoz néhány aranyos Bing karakter is a meséből, méghozzá elég különleges formában! A kemény papírra nyomtatott cuki figurákat ugyanis rögzíteni lehet az építőkockák tetején található mélyedésbe, így akár szerepjátékozni is lehet a kockák segítségével!

Bing nyuszis oldaltáska

A te gyerkőcöd is imád magával vinni egy csomó apróságot, ha mentek valahova? Vagy inkább az a típus, aki mindig mindenhonnan egy rakat kinccsel felpakolva tér haza?
Ha ő is ilyen nagy gyűjtögető és pakolós, akkor biztosan hasznára fog válni az állítható vállpántos Bing táska, amiben kényelmesen elférnek a kisautók, a keksz, az összegyűjtött gesztenyék, a kavicsok stb. és így legalább ő is nagynak érezheti magát, hogy a felnőttekhez hasonlóan rajta is van táska, telis-tele nagyon fontos kincsekkel!
Ha pedig ezt a „felnőttes érzést” még fokozni szeretnéd, kiegészítheted a táskát egy igazi Bing pénztárcával! Biztosan a te pénztárcádban is akad jó pár olyan pontgyűjtőkártya, mindenféle jegyek és blokkok, amelyekre már nincsen szükséged, a gyerekek viszont remekül tudnak majd ezekkel szerepjátékozni!

Töltsd meg a táskát Bing nyuszis írószerekkel!

Ha olyan kisgyereknek keresel Bing és barátai táskát, akiről tudod, hogy nagyon szeret rajzolni, akkor kiegészítheted akár Bing nyuszis írószerekkel is az ajándékot! Vásárolhatsz külön Binges ceruzákat, vonalzót, hegyezőt vagy akár radírt is és ezeket aztán mind beleteheted egy különleges Bing tolltartó belsejébe!
Kisebb gyerekeknek a ceruzakészlet helyett érdemes lehet inkább Bing nyomdakészletet ajándékozni, az ő apró kezecskéjük ugyanis könnyen lehet, hogy még egyszerűbben bánik a nyomdával, mint a ceruzával!

Bing nyuszi népszerűsége

Elképesztő, ahogyan berobbant Bing a köztudatba, hihetetlen népszerű ez a kis nyuszi az óvodások között manapság! Tudtad egyébként, hogy a sorozatot már 2014-ben elkezdték vetíteni az Egyesült Királyságban?
A gyerekek nagyon hamar megszerették a Bing és barátai mesét, hiszen Bing csupa olyan kalandba keveredik, amelyek számukra is ismerősek. Persze a mese legvégén mindig minden jóra fordul és levonják a tanulságot a szereplők, na és ilyenkor hangzik el aztán mindig a bűvös mondat is: „Ez amolyan Bing szokás!”.