Bing és barátai plüssjátékot keresel?

Ha a te gyereked is imádja a Bing és barátai mesesorozatot, akkor valószínűleg odáig lenne, ha neki is lehetne végre egy saját plüss Bing nyuszifigurája!
Jó hírünk van: Bing, a kis nyuszi és barátai végre játékos formában is eljönnek hozzánk, így nagyon sokféle plüssjátékból tudtok választani! Méghozzá olyan sokból, hogy egy kicsit segítünk is most neked eligazodni a sok Bing és barátai plüss között, hogy minden szempontból a legtökéletesebb plüssjáték kerüljön hozzátok!

Így válassz a Bing és barátai plüssök között!

Ha 1-2 éves gyereknek vásárolsz plüssfigurát, mindig érdemes olyat választani, amelyik kényelmesen elfér a kezében és akár egy kézzel is meg lehet fogni. Keress olyan figurát, amelynek az egész teste puha és biztosan nem jön le róla semmi (pl. a szeme vagy valamilyen kiegészítő), így akár még az ágyukba is be tudják majd vinni a kicsik és igazi kis alvótársak válhatnak belőlük.
Ne aggódj, mindegyik Bing és barátai plüss egytől egyik direkt úgy készült, hogy a legkisebbek is biztonságosan játszhassanak vele, ezért is látsz 0+ korhatár besorolást ezeken a plüssjátékokon!

Az ilyen pici gyerekeknek egyébként még felesleges óriás méretű vagy beszélő plüsst vásárolni, hiszen bőven leköti őket még egy sima plüss is és az okozza számukra az igazi örömöt, ha magukhoz tudják ölelni vagy bárhova magukkal tudják vinni őket!

Bing és barátai plüssjáték elalváshoz - Tökéletes babaváró ajándék mindenkinek!

A kisebb méretű Bing és barátai plüssök mellett, mint amilyen ez a kis nyuszi plüss vagy ez a Flop plüss, tökéletes választás az elavást segítő Bing plüss a zenélő bagollyal.
Szuperül bevethető ez a játék azoknál a gyerekeknél, akiknek nehézsége van az esti elalvással, hiszen Bing is épp készül lefeküdni, már fel is vette kék pizsamáját, azonban eléggé fél a sötétben... Még szerencse, hogy ott van mellett Owly, a plüss bagoly, hogy világítson neki, akár egész éjjel, ha a kis nyuszi csak úgy tud nyugodtan aludni.
Csak meg kell nyomni a bagoly buksiját és már világít is, de méghozzá úgy, hogy közben csillagokat és mintákat vetít a plafonra, mindeközben pedig kellemes, halk zene szól belőle. Persze csak akkor, ha a szülő úgy állítja be, ugyanis a hangereje szabályozható vagy akár teljesen ki is kapcsolható.

Már az egészen pici, akár újszülött babák esti rutinjában is bevethető Bing nyuszi zenélő baglya, hogy később, amikor már egyedül is el tud aludni a baba, összekapcsolja ezeket az ismerős fényeket és hangokat az elalvással. Később persze már Binget is oda lehet tenni melléjük az ágyba, a pizsamás, pihe-puha Bing ölelése ugyanis szintén segíti a gyerekeket a nyugodt alvásban.
Tökéletes babaváró ajándék vagy bátran vidd magaddal akkor is Binget és a plüss baglyot, ha kisbabához vagy kisgyerekekhez mész látogatóba! Hidd el, a szülők is nagyon fognak örülni ennek az ajándéknak, hiszen egy kisgyerekes családban nincs nagyobb öröm a nyugodt és békés estéknél!

Beszelő Bing plüss, mert bizony még ilyen is van!

Ha plüss Binget keresel, választhatod akár a nagy, ölelhető méretben kapható beszélő Bing plüssjátékot is. Csak meg kell nyomni a kis nyuszi pocakját és már sorolja is a mondanivalóját!
És vajon miket mond? Igazából csupa olyasmit, amit még az a gyerek is megért, aki esetleg még egy Bing és barátai mesét se látott: például Játsszunk újra!, Ez csikis!, Az, amire most gondolok, kerek..., Játsszunk valami mást!, Árnyékszörnyeset akarok játszani!.

Milyen Bing játékok vannak még?

Ó, a Bing és barátai plüssökön kívül még nagyon sok cuki Bing játékkal meg lehet ám lepni a Bing-rajongókat! Ott vannak például a Bing és barátai játékfigurák, akikkel Bing nagyszerű és tanulságos kalandokba keveredik és ezek bátran odaadhatóak már másfél éves gyerekek kezébe is! Ezekkel a figurákkal a gyerekek akár el is játszhatják újra és újra a kedvenc epizódjaikat a meséből, illetve így a zsebükben is magukkal tudják vinni kedvenceiket. A figurák hat, három és két darabos csomagolásban is kaphatóak, a gyerekek kedvence azonban kétségkívül az a szett, amelyben Bing, Sula, Flop, Pando, Amma és Charlie, azaz a népszerű mesesorozat hősei is benne vannak.
A figurákat persze bele lehet tenni a hordozható Bing házba is, így aztán pillanatok alatt megtelik élettel a kis házikó! Bing házában van nappali, háló, fürdőszoba és konyha is, tartozik hozzá jó pár kiegészítő, na és persze Bing és Flop figurája is bent van a házban, hiszen ez az ő házuk.

De említhetnénk akár a Bing könyveket vagy a Clementoni klassz Bing mesekockáit, amelyek ráadásul újrahasznosított anyagból készültek és már három év alatti gyerekeknek is ajánlhatóak! Egy biztos, ha Bing nyusziért és a barátaiért rajong a gyereked, rengeteg kedves és hasznos Bing játékból és meglepetésből válogathatsz neki a Játéksziget üzletekben és a www.jateksziget.hu webáruházban!