Az Aquabeads gyöngyökből akár farmot is készíthetsz!

Az Aquabeads gyöngyöket már nem is igazán kell bemutatni, viszont van most néhány annyira menő új gyöngykészlet, hogy egyszerűen nem lehet elmenni mellettük szó nélkül!
Macaron színekben pompázó pasztell gyöngyök, kisméretű szettek, tündéres és állatos készletek és egy hatalmas doboznyi gyöngy, amiből mindent meg lehet csinálni, ami egy farmhoz szükséges!
Na de nézzünk mindent szép sorban!

Mi az Aquabeads és mik azok az Aquabeads csillaggyöngyök?

Az Aquabeads egy különleges japán tervezésű kézügyesség-fejlesztő kreatív játék, aminek a lényege a sok-sok színes gyöngy. Egy kis víz segítségével csodálatos alkotásokat lehet készíteni belőlük, ugyanis az Aquabeads gyöngyök víz hatására egymáshoz tapadnak, így száradás után az alkotások akár örökre is megmaradhatnak. Képeket, figurákat, díszeket, de még akár medált is lehet így készíteni a gyöngyök segítségével.

Az elkötelezett Aquabeads rajongók pedig már minden bizonnyal hallottak a csillaggyöngyökről, melyek különleges csillag formájuknak köszönhetően extra látványosan csillognak, így akár önmagukban, akár a kerek gyöngyökkel kombinálva, szuper kis formákat és figurákat tudnak megalkotni belőlük a gyerekek!

Az Aquabeads Farm az eddigi legkomplexebb Aquabeads készlet

Az Aquabeads Farm szettje praktikus dobozban érkezik és lényegében mindent tartalmaz egy jó kis szerepjátékhoz, hiszen ha elkészültek az állatfigurák, akkor utána bármit el lehet játszani velük, ami egy farmon történik. Könnyedén készíthető belőle például ló, kutya, tehén, róka, cica, mókus, bárány, traktor, gyümölcsfa, szivárvány, házikó, vagyis minden, ami egy gazdaságban előfordul!
Az Aquabeads Farm készlet 3500 darab gyöngyöt tartalmaz, méghozzá 35 különböző színben, amelyek közt van sima kerek és csillag formájú is. Természetesen van benne egy elrendező tálca is, amire mindenképpen szükség van a játékhoz, egy vízpermetező és temérdek sablon is. Szülői szemmel nézve egyébként az a legnagyobb előnye ennek az Aquabeads Farm gyöngykészletnek, hogy a nagyméretű műanyag tárolónak köszönhetően biztosan nem tűnik el semmi a játékból, ráadásul nagyon kényelmesen be lehet tenni mindent a dobozba.

Aquabeads mini szettek – tökéletes kiegészítő ajándék!

Kislányoknak tökéletes ajándék lehet az Aquabeads Tündérvilág készlet, ezzel ugyanis szuper menő gyöngyékszereket lehet készíteni! A különleges kiegészítő alapok és a 820 darab gyöngy segítségével tiara, karkötő, bross, gyűrűk és mindenféle izgalmas varázstárgyak kelnek életre a kis ujjacskák között, amiket aztán persze viselni is lehet!

A legcsajosabb Aquabeads készlet 

Lehet, hogy a Clementoni nevet inkább a szebbnál szebb kirakókkal kapcsolod össze a fejedben, azonban nagyon sokféle bébijátékot is gyártanak ám, többek között az összes Clemmy építőjáték is hozzájuk kötődik.

Mit fejlesztenek az Aquabeads játékok?

Az Aquabeads gyöngyös játékok kiválóan fejlesztik a gyerekek finommotorikus mozgását, hiszen egy nagyon pontos mozdulatot kell számtalanszor megismételniük. Nagyon fontos odafigyelni, hogy jó helyre kerüljön mindegyik aprócska gyöngy, különben nem sikerül pontosan lemásolni a képet.
Az Aquabeads szórakoztató kreatív játékok ezért türelemre tanítják a gyerekeket és segítenek nekik lelassulni, ezeket a képeket ugyanis csak nagy odafigyeléssel és nyugodtan leülve lehet elkészíteni. Felső korhatára nincs is az Aquabeads játékoknak, hiszen ugyanolyan öröm megcsinálni ezeket a kis alkotásokat egy kisiskolásnak, mint egy nagycsoportosnak.