A világ egyik legjobb cumisüvege

A kisgyerekes szülők általában elég hamar rájönnek, hogy az első ránézésre korábban teljesen ugyanolyannak tűnő cumik és cumisüvegek bizony nagyon is különböznek egymástól. Az egyik ilyen kialakítású, a másik olyan, az egyikért odáig van a baba, a másikat viszont azonnal kiköpi, a szülők meg csak kapkodják a fejüket és próbálnak valami logikát felfedezni a baba rendszerében. Na és persze vásárolják egyik cumit és üveget a másik után, aztán lehet reménykedni, hogy vajon ezúttal sikerült -e beletrafálni a gyerek kényes ízlésébe vagy mehet az üveg a polcra.
Ismerős a helyzet? Nagyjából a Twistshake története is innen indult, amikor a fejükbe vették, hogy ha törik, ha szakad, ők bizony megalkotják a tökéletes cumisüveget!

Twistshake - a cumisüveg, ami egy csapásra meghódította a szülők és a babák szívét

Egész pontosan akkor kezdődött a svéd Twistshake márka története, amikor 2011-ben Vienar Roaks, a cég későbbi alapítója, az unokahúgára vigyázott és amikor a cumisüvegből etette a babát tápszerrel, rájött, hogy egy csomó mindenre nem képes az üveg, ami pedig nagyon is praktikus lenne. Végül aztán 100 szülő és 10 szakértő bevonásával született meg az az üveg, ami Vienar szerint mindent ötvöz, amire csak egy kisbabás szülőnek szüksége lehet.

A különleges cumisüveg aztán seperc alatt meghódította Svédországon kívül is a világot és sorra zsebelte be a díjakat. A szülők imádták a 3 az 1-ben cumisüveget, hiszen a babáknak tökéletes a tetején lévő etetőcumi, ők pedig a praktikus tárolónak köszönhetően magukkal tudják vinni még a következő feloldandó tápszeradagokat is. Ráadásul minden üvegben van egy csomósodágátló is, amely abban segít, hogy a tápszer soha se csomósodjon, így még könnyebben meg tudják inni a babák az üvegből.

A Twistshake mindig a babák és a szülők fejével gondolkodik

A különleges, kólika elleni cumisüveg sikerét látva persze nem állt meg a Twistshake, hanem sorra kezdték gyártani a különböző babaetetési kellékeket, babakocsikat, plüssöket, cumikat és egyéb babatermékeket. Egytől egyig úgy alakították ki ezeket az eszközöket, ahogy az ikonikus cumisüveget is: mindig a babák és a szülők szempontjait tartják szem előtt, ahányszor csak nekilátnak egy újabb termék megalkotásának. Biztonság, kényelem és kiváló minőség - ez az a három kritérium, amiből soha nem enged a svéd márka.
A Twistshake termékei ma már a világ számos országában ott vannak a drogériákban és most végre a Játéksziget üzleteiben és a webáruházban is meg lehet vásárolni!

Íme a tökéletes hőtartó ételdoboz, amit nemcsak a babák tudnak használni!

Nehéz lenne egyet kiemelni a Twistshake babatermékek közül, mi azonban mégis megmutatjuk az egyik kedvencünket, a hőtartó ételtárolót.
A rozsdamentes acélból készült élelmiszer tároló tökéletes vákuummal záródik, így akár még a táskádba is be tudod dobni, garantáltan nem szivárog ki belőle még a leves sem. Akár 10 órán keresztül képes melegen vagy hidegen tartani az ételt, így mindenhova magatokkal tudod vinni, akár még a nyári kánikulában is. Még egy összecsukható kanál is van benne, ezért bárhol kényelmesen megoldható vele akár több étkezés is egy olyan napon, amikor sokat vagytok mozgásban.

De talán az a legjobb ebben a Twistshake ételtárolóban, hogy felnőtt szemmel is nagyon jól néz ki, nincs rajta semmi babás, így simán használhatod később is, ha mondjuk a munkahelyedre viszel benne ételt vagy esetleg a kamaszgyerekednek teszel bele uzsonnát. 3,5 decis űrtartalmának köszönhetően kifejezetten nagy mennyiségű ételt tudsz beletenni ebbe a praktikus Twistshake ételtartóba.