A Glitza mandala csillámtetoválásokkal bármit egyedivé varázsolhatsz!

Azt már biztosan mindenki tudja, hogy milyen sokáig fent maradnak a bőrön a Glitza csillámtetoválások, de próbáltátok már tárgyakon is őket? Szuper minőségüknek köszönhetően tényleg szinte bármilyen felületen tartósan megmaradnak, így akár az őszi iskolakezdésre is ki lehet vele csinosítani a tanszereket, a ruhákat vagy épp a kütyüket.
Hoztunk most nektek pár tippet, hogy hogyan érdemes tárgyakra tetkózni, valamint azt is megmutatjuk, hogy mi sül ki a mandalák és a csillámtetoválások találkozásából!

Hogy kerül a Glitza csillámtetoválás a tárgyakra? Na és ha felkerül, tényleg tartósan ott is marad?

A Glitza csillámtetoválást nagyjából úgy kell elképzelni, mint amikor szemhéjpúdert teszel fel a szemedre, viszont itt a tetoválás felülete (vagyis a minta) úgy van kitalálva, hogy kizárólag arra tapad rá a csillámpor, a bőr többi részéről pedig egyszerűen le kell csak fújni az esetlegesen rákerült csillámot.
Ettől a csillámos rétegtől egyrészt szuper csillogós lesz a tetoválás, másrészt pedig nagyon tartós lesz a végeredmény és elképesztően sokáig meg is marad a tetkó.

Ha igazán tartós eredményre vágysz, akkor érdemes lehetőleg minél simább és homogénebb felületre tenni a Glitza tetoválást. Jól tisztítsd meg előtte a felületet, hogy semmiképp ne legyen zsíros vagy koszos, hagyd megszáradni és csak ezután helyezd el a sablont rajta. Próbálj olyan részt kiválasztani egy-egy tárgyon, amit lehetőleg minél kevesebbszer érintesz meg, így elkerülheted a gyors kopást. (Akinek volt már a bőrén Glitza csillámtetkó, tudja, hogy elképesztően sokáig megmarad és nem kopik le a fele már az első fürdésnél, nálunk a gyerekek karján például simán hetekig díszeleg egy-egy minta.)

Ha idővel aztán kopni kezd a tetoválás, megpróbálhatod óvatosan korrigálni vagy egyszerűen csak mosd le gyengéden és már jöhet is egy újabb Glitza tetkó! Választék pedig bőven van, hiszen a Glitza szettekben mindig jó sok sablont találtok. A szuper menő Glitza mandala készletben például száz féle minta található, ami elképesztően sok időre elég!

Mutass menőbbet a Glitza mandala csillámtetkójánál!

Először is tisztázzuk, hogy mi az a mandala, hátha valaki nem látott még ilyet vagy ha látott is, nem biztos benne, hogy mi fán is terem a színes, kör alakú ábra!
A mandala egy geometriai alakzat, egy szent kör, ami a hindu és buddhista hitvilágban is szimbolikus jelentéssel bír. Meditációra és imádságra is használják és mindegyik szimbólumhoz más filozófiai és spirituális tartalom társul.
Önmagában már a mandalák kiszínezése is pozitív hatással van a lélekre és a szellemre, mivel egyszerre nyugtat és ellazít, ezért is árulnak kifejezetten felnőtteknek szóló mandala színezőket is. Remek kikapcsolódás mire elkészül egy mandala, akár ceruzával, akár csillámporral díszítjük.

A Glitza mandala tetoválásainál mindenki maga döntheti el, hogy mennyire legyen színes az alkotás, hiszen csak a forma adott, a színekről mindenki saját maga dönthet. A fekete, a lila, az arany és a bordó együtt és külön-külön is minden kombinációban gyönyörűen mutat egymás mellett, de persze bármilyen Glitza utántöltővel ki lehet egészíteni a mandala készletet vagy ha van már otthon másik Glitza szettetek, akkor abból is lehet színeket használni!

Mit érdemes kidíszíteni a Glitza tetoválásokkal?

A nyári fesztiválszezonban nem is kérdés, hogy nagyon menő egy mandala tetoválás a bőrön, de bátran rá lehet tenni egy pólóra, ruhára vagy szoknyára is. A ruhákon persze nyilván nem lesz olyan tartós az eredmény, de itt nem is az a cél, hogy hónapokig ott maradjon, hanem inkább az, hogy egy különleges alkalomra a ruhánkat is különlegessé varázsoljuk!
Simán rá lehet tenni egy-egy Glitza mandala tetoválást az iskolatáskára vagy a tolltartóra is (ezeken a helyeken hónapokig gyönyörűen megmarad a tetoválás, ha vigyázol rá), de fel lehet dobni vele az iskolai füzetek és a tankönyvek borítóit is.

Nálunk a gyerekek még a hegyezőjüket és az íróasztalukat is kidíszítették már Glitza tetkókkal és ezeken a helyeken is szuper tartósak a tetoválások, az íróasztalon például még ma is ugyanolyan a tetoválás, mintha tegnap került volna oda.

Érdemes egyébként a Glitza szetteket olyan alkalmakkor is bevetni, ha sok gyerek van együtt, például egy szülinapon, osztálybulin vagy kerti partin. Tényleg nem kell hozzá extra kézügyesség, a gyerekek simán meg tudják egymásnak is csinálni a tetoválásokat és ha csak a mandala készletet nézzük, hát a száz darab tetkóból mindenkinek jut bőven belőle a karjára is, illetve valamilyen tárgyra is.