A Baff Bombz fürdőbomba valódi vízi showt csinál a fürdőkádban!

A Baff Bombz fürdőbombák olyan élményt nyújtanak, hogy még az a gyerek is lelkesen ugrik majd este a fürdőkádba, aki egyébként nem igazán szeret fürdeni. A szokásos fürdőbombákhoz képest itt valami egészen elképesztő, szuper színes és illatos csoda történik a szemünk láttára és már csak az a kérdés, hogy a varázslat előtt vagy után ugorjon be a gyerek a kádba!
A szülőket pedig máris megnyugtatjuk: szuper biztonságos mindegyik Baff Bombz fürdőbomba, akár még egy ovis vizébe is bele lehet dobni!

Itt a fürdésidő, jöhet a bőrbarát Baff Bombz fürdőbomba gyerekeknek,  speciális vizuális effektekkel! 

Oké, nem kell, hogy minden fürdés egy elképesztő vízi show legyen, de annyira tudnak örülni a gyerekek, ha időnként feldobjuk az esti fürdést valamivel! Képzeld csak el, hogy a gyereked a születésnapján épp szállna be a kádba és azt látja, hogy egy Baff Bombz rakéta fürdőbomba landol a vízben, amely színes csíkokat ereget magából vagy épp egy csillag olvad el a szeme láttára a vízben elképesztő vizuális effektekkel, csodás illatot maga után hagyva!
De tökéletes meglepetés egy különleges Baff Bombz fürdőbomba gyerekeknek az adventi naptárban is egyszer csoki helyett, hiszen ez az élmény egész biztos tovább megmarad majd a gyerekeknek, mint egy édesség! Nézd csak, így néz ki, amikor egy illatos csillag fürdőbombát bedobunk egy kádba! Ugye milyen szuper?
Na de nézzük meg egy kicsit közelebbről is a Baff Bombz fürdőgolyókat, hogy hogyan működnek és vajon tényleg 100% biztonságosak -e a gyerekek számára?

Így működnek a kifejezetten gyerekeknek készült Baff Bombz fürdőbombák!

Bár nagyon látványos produkcióra képesek a bőrbarát Baff Bombz fürdőbombák (a Baff Bombz rakéta például tényleg olyan, mintha épp kilőne az űrbe), valójában teljesen egyszerűen működnek! Csak bele kell dobni a fürdőbombát a meleg fürdővízbe és már lehet is csodálni, ahogy pezseg és szikrázik, ezerféle színt és édes szappanos illatot szabadít fel magából, miközben a szódabikarbóna lágyítja a fürdővizet. Mert bizony a Baff Bombz rakéta és az összes  többi Baff Bombz fürdőbomba trükk mögött a szódabikarbóna áll, ami ugye gond nélkül képes ilyesmire, ha összetalálkozik némi meleg vízzel.
Szerencsére nem kell aggódnod a gyereked bőre és a kád miatt se, ugyanis 100% biztonságos a Baff Bombz fürdőbomba a gyerekek bőre számára, de még a lefolyó számára is és egyáltalán nem kell utána azonnal a kád súrolásával foglalkozni! A Zimpli Kids már igen régóta készít fürdőtermékeket kifejezetten gyerekek részére, úgyhogy nagyon is tudják, hogy mi az, amivel a kicsik és a szüleik is elégedettek.

Milyen Baff Bombz gyerek fürdőbomba kapható?

A rakétás és a csillagos Baff Bombz és a különleges fürdőgolyók akár több darabos kiszerelésben és egy darabosban is megvásárolhatóak, így akár kiegészítő ajándékként vagy kis meglepetésként is megállják a helyüket, de nagyobb ajándékként is adhatóak kicsiknek és nagyoknak.

Baff Putty viszont egy kicsit kilóg a sorból, ez a vízi játék ugyanis másképp működik, mint a szódabikarbónás csodabombák. A Baff Putty két tégely különleges, nyúlós, gyurmaszerű anyagot rejt, amiből a formák segítségével tengeri állatokat lehet formázni.
A meleg vízbe bedobva aztán az állatok színe megváltozik, így a fürdésből elképesztően izgalmas móka lesz!

Mit tegyünk, ha nem szeret fürdeni a gyerek? Tippek és tanácsok kicsik és kamaszok szüleinek!

Sajnos ez a legkisebbekkel és a kamaszokkal is előfordul, csak míg a kicsik esetleg félnek valamiért a vízben, addig a kamaszok inkább lustaságból ódzkodnak a mindennapos fürdéstől.
Próbáld meg ilyen esetben kicsit kizökkenteni a gyerekedet és egyik este teljesen másképp intézni mindent a fürdés körül! Érdemes ilyenkor beszerezni pár új fürdőjátékot vagy néhány estén át a Baff Bombz rakéta, szivárvány vagy bármilyen egyéb fürdőbombát vagy fürdőgolyót segítségül hívni, hátha hamarabb visszatér a kedve a fürdéshez!
A kamaszodat pedig lepd meg egy fürdőzselével vagy Baff Bombz golyóval, meglátod, ettől még lehet az ő kedve is megjön majd! Ne feledd, hogy a felnőttkor felé haladó, időnként meglehetősen szemtelen kamaszgyerekedben is még bizony ott van a kisgyerek, aki ugyanúgy képes az önfeledt szórakozásra, hátha egy vízi slime, színes rakétabomba vagy szivárvány fürdőbomba meghozza a kedvét egy illatos fürdőhöz!

Kattins ide és ismerd meg az összes Zimpli Kids fürdőzselét és fürdőbombát, válaszd ki a kedvenceidet, aztán nincs más dolgod otthon, mint vízi vidámparkot varázsolni este a kádban!