A kisgyerekes szülők általában elég hamar rájönnek, hogy az első ránézésre korábban teljesen ugyanolyannak tűnő cumik és cumisüvegek bizony nagyon is különböznek egymástól. Az egyik ilyen kialakítású, a másik olyan, az egyikért odáig van a baba, a másikat viszont azonnal kiköpi, a szülők meg csak kapkodják a fejüket és próbálnak valami logikát felfedezni a baba rendszerében. Na és persze vásárolják egyik cumit és üveget a másik után, aztán lehet reménykedni, hogy vajon ezúttal sikerült -e beletrafálni a gyerek kényes ízlésébe vagy mehet az üveg a polcra.
Ismerős a helyzet? Nagyjából a Twistshake története is innen indult, amikor a fejükbe vették, hogy ha törik, ha szakad, ők bizony megalkotják a tökéletes cumisüveget!

Twistshake - a cumisüveg, ami egy csapásra meghódította a szülők és a babák szívét

Egész pontosan akkor kezdődött a svéd Twistshake márka története, amikor 2011-ben Vienar Roaks, a cég későbbi alapítója, az unokahúgára vigyázott és amikor a cumisüvegből etette a babát tápszerrel, rájött, hogy egy csomó mindenre nem képes az üveg, ami pedig nagyon is praktikus lenne. Végül aztán 100 szülő és 10 szakértő bevonásával született meg az az üveg, ami Vienar szerint mindent ötvöz, amire csak egy kisbabás szülőnek szüksége lehet.

A különleges cumisüveg aztán seperc alatt meghódította Svédországon kívül is a világot és sorra zsebelte be a díjakat. A szülők imádták a 3 az 1-ben cumisüveget, hiszen a babáknak tökéletes a tetején lévő etetőcumi, ők pedig a praktikus tárolónak köszönhetően magukkal tudják vinni még a következő feloldandó tápszeradagokat is. Ráadásul minden üvegben van egy csomósodágátló is, amely abban segít, hogy a tápszer soha se csomósodjon, így még könnyebben meg tudják inni a babák az üvegből.

A Twistshake mindig a babák és a szülők fejével gondolkodik

A különleges, kólika elleni cumisüveg sikerét látva persze nem állt meg a Twistshake, hanem sorra kezdték gyártani a különböző babaetetési kellékeket, babakocsikat, plüssöket, cumikat és egyéb babatermékeket. Egytől egyig úgy alakították ki ezeket az eszközöket, ahogy az ikonikus cumisüveget is: mindig a babák és a szülők szempontjait tartják szem előtt, ahányszor csak nekilátnak egy újabb termék megalkotásának. Biztonság, kényelem és kiváló minőség - ez az a három kritérium, amiből soha nem enged a svéd márka.
A Twistshake termékei ma már a világ számos országában ott vannak a drogériákban és most végre a Játéksziget üzleteiben és a webáruházban is meg lehet vásárolni!

Íme a tökéletes hőtartó ételdoboz, amit nemcsak a babák tudnak használni!

Nehéz lenne egyet kiemelni a Twistshake babatermékek közül, mi azonban mégis megmutatjuk az egyik kedvencünket, a hőtartó ételtárolót.
A rozsdamentes acélból készült élelmiszer tároló tökéletes vákuummal záródik, így akár még a táskádba is be tudod dobni, garantáltan nem szivárog ki belőle még a leves sem. Akár 10 órán keresztül képes melegen vagy hidegen tartani az ételt, így mindenhova magatokkal tudod vinni, akár még a nyári kánikulában is. Még egy összecsukható kanál is van benne, ezért bárhol kényelmesen megoldható vele akár több étkezés is egy olyan napon, amikor sokat vagytok mozgásban.

De talán az a legjobb ebben a Twistshake ételtárolóban, hogy felnőtt szemmel is nagyon jól néz ki, nincs rajta semmi babás, így simán használhatod később is, ha mondjuk a munkahelyedre viszel benne ételt vagy esetleg a kamaszgyerekednek teszel bele uzsonnát. 3,5 decis űrtartalmának köszönhetően kifejezetten nagy mennyiségű ételt tudsz beletenni ebbe a praktikus Twistshake ételtartóba.

A tasakos bébipürék, hiszen hihetetlenül praktikusak és kényelmesek, azonban napi szinten vásárolni ezeket nem olcsó mulatság és bizony nem jó érzés látni, hogy egy kis uzsonnával mennyi szemetet termelünk.
Az újratölthető Twstshake bébiétel tasakoknak köszönhetően azonban bármikor otthon is elkészíthetjük a saját tasakos pürénket, így mindig az kerül bele, amit szeretnénk, ráadásul akárhányszor újra lehet tölteni!
Hoztunk is most pár tippet, hogy milyen finomságokkal érdemes megtölteni a környezetbarát Twisthake tasakokat, hogy minél változatosabb legyen az étkezésük!

Hogyan kell használni a Twistshake bébiétel tasakokat?

A Twisthake babatasakok megtöltése nagyon egyszerű, hiszen csak ki kell nyitni az alsó lezárható részt, fejjel lefele fordítani és már mehet is bele a püré. Ha rajta van a kupak, garantáltan nem folyik ki belőle semmi és pont annyira széles a tasakon található alsó nyílás, hogy nincs szükség tölcsérre se, simán bele is tudod akár kanalazni a pürét.

A étel kifolyásától pedig azért nem kell tartani, mert minden újratölthető Twistshake tasak alján található egy erősen és biztosan záró dupla „ziplock“, ami egész biztosan nem engedi majd kiszivárogni a tasakban lévő pürét, még akkor sem, ha kifejezetten folyékony az állaga.

Ha azonban szó szerint a táskádba akarod bedobni és szuper biztosra szeretnél menni, tedd be a tasakot egy lapos dobozba vagy egy zacskóba, utána pedig tényleg bárhova magatokkal tudjátok vinni és gond nélkül kiváltható vele akár egy komplett étkezés is, méghozzá anélkül, hogy kanalazni kellene az ételt vagy bármire szükségetek lenne mellé pluszban!

Tippek rosszul evő gyerekek szüleinek

Ha a gyereked hajlamos már ránézésre eldönteni, hogy mit eszik meg és mit nem, akkor extra jó szolgálatot tehet nálatok a bébitasak, hiszen így nem fogja egyből kiszúrni a tartalmát, hanem előbb meg fogja kóstolni.

Na persze nem arra gondolunk, hogy olyat adj enni a gyerekednek, amiről pontosan tudod, hogy nem szereti, inkább arra, hogy a kiszippantós pürébe mehet pár olyan egészséges étel is, ami egyébként kevésbé csúszik a babának, pedig jó lenne, ha néha enne belőle.

Ilyen „titkos“ összetevője lehet az újratölthető tasakos püréknek például a lenmag, a zabpehely, a túró, a reszelt sajt, vagyis tényleg bármi, amit bele lehet keverni és szeretnéd, ha legalább egy picit enne belőle a gyereked a kiegyensúlyozott étrend vagy épp az emésztése miatt.

Milyen finomságokkal töltsük meg a Twistshake tasakokat?

Bármit beletehetsz, amit csak szeretnél, hiszen szó szerint akármilyen étel fogyasztható a Twistshake babatasakból, ami nem darabos és ki tudja szippantani belőle a kicsi!

Mehet bele bármilyen idénygyümölcs- vagy zöldségpüré, natúr joghurt, gyümölcsökkel ízesített joghurt, üvegben vásárolt bébipüré, tényleg bármi. És még az se gond, ha nem fogy el egyből, ami benne van, egyszerűen csak dobd be ilyenkor a hűtőbe és később lehet aztán folytatni az evést a tasakból.
Az pedig mindig csak rajtad áll, hogy mennyi ételt teszel bele, a Twistshake tasakok ugyanis 220 ml űrtartalmúak, vagyis jóval több püré fér el bennük, mint a boltban kapható átlagos tasakokban, ezért még a nagyobb gyerekekkel is remekül lehet használni. Nálunk a családban például a mai napig előfordul, hogy ebben kérnek a gyerekek joghurtot uzsonnára, de bizony került már be a mi tasakunk a sulis tízórai mellé is.

Tudod melyik volt a Twistshake márka legelső terméke, amivel meghódította a világot?

A Twistshake története még akkor kezdődött, amikor 2011-ben Vienar Roaks, a cég későbbi alapítója, az unokahúgára vigyázott és amikor a cumisüvegből etette a babát tápszerrel, rájött, hogy egy csomó mindenre nem képes az üveg, ami pedig nagyon is praktikus lenne. Végül 100 szülő és 10 szakértő bevonásával született meg az az üveg, ami Vienar szerint mindent ötvöz, amire csak egy kisbabás szülőnek szüksége lehet.
A különleges cumisüveg seperc alatt meghódította Svédországon kívül is a világot és sorra zsebelte be a díjakat. A különleges, kólika elleni cumisüveg sikerét látva persze nem állt meg a Twistshake, hanem sorra kezdték gyártani a különböző babaetetési kellékeket, babakocsikat, plüssöket, cumikat és egyéb babatermékeket.