A kisfiúk imádják az autókat, hiszen ide-oda lehet őket tologatni, jönni-menni velük, akadályokat kikerülni, parkolni stb. Ezt akár órákon keresztül is képesek játszani és persze minél több játékautójuk van hozzá, annál jobb. Mutatunk egy szuper menő kamiont, amely nem csak elszállítani tudja a kisautókat, de akár az autók hordozására is kiválóan alkalmas!

Autóhordozó kamion

Valószínűleg tényleg nem túlzás azt állítani, hogy a Teamsterz megalkotta az autókért rajongó kisfiúk álmát! Ez az óriási autószállító kamion már önmagában is nagyon menő, de a hab a tortán, hogy akár 44 darab kisautót is el tud szállítani!!! Márpedig minden kisfiúnak rengeteg kisautója van, ezeket pedig néha szállítani is kell ide-oda, ilyenkor kezdheti meg a munkát ez a vagány fekete kamion. Az autószállító mindeközben ráadásul járműhordozó táskaként is funkcionál, vagyis a beleparkolt autók biztosan nem fognak kipotyogni belőle útközben.

A kamion persze nem üresen gurul be a kis sofőrjéhez, hiszen összesen 12 különböző kisautó és különféle közlekedési tábla tartozik hozzá.

Teamsterz mentőegységek

A kiváló minőségű és tartós játékautókat gyártó Teamsterz persze rengeteg egyéb kisautót is gyárt! Természetesen ott vannak köztük a kisfiúk nagy kedvencei, a szirénás járművek is, azaz a mentő, a rendőrség és az tűzoltóság. De ezek nem ám csak autóval érkeznek a mentés helyszínére, mindegyikhez tartozik egy helikopter is, amely elsőként érkezhet meg a mentés helyszínére!

A mentőegység készletekben az autón és a helikopteren kívül még különböző kiegészítők is találhatóak, amelyek még színesebbé teszik a játékot!

Teamsterz városi gépjárművek

Na és persze nem lehet teljes egy kisfiú autógyűjteménye sem kukásautó nélkül! De ott van a városi járművek között az úttisztító autó is és a benzinszállító kamion is, ezekre is nagy szükség van ám a városban!

A sok egyszerű kisautó mellé érdemes mindenképpen extra munkagépeket is vásárolni a gyerekeknek, ezekkel ugyanis sokkal színesebbé tehető a játék, hiszen megannyi lehetőséget kínálnak a szerepjátékozáshoz! Hiszen kívülről talán csak egyszerű autótologatásnak tűnik, amit látsz, valójában azonban kőkemény közlekedésirányítás folyik és zajlik az élet a lemodellezett városban!