Ha meglátnak a gyerekek egy Mojo állvány a játékboltban, szinte biztos, hogy azonnal odarohannak és nem győzik végigcsodálni a szebbnél szebb állatfigurákat. A szülők pedig pironkodva vallják be, hogy ők bizony nem tudnak egymástól névszerint megkülönböztetni négy különböző cápát vagy háromféle lovat. Egy biztos, üres kézzel nem lesz könnyű eljönnötök onnan...

Mitől olyan különlegesek a Mojo figurák?

A Mojo alig több mint 10 éve van jelen az állatfigurák piacán, mostanra azonban már egyet jelent a neve a legjobb minőségű játékfigurákkal. Ezek a gyönyörűen kidolgozott állatfigurák egyszerre inspirálnak, buzdítanak a szerepjátékra és mutatják meg, hogy milyen csodákra képes a természet.
A cég rendkívül körültekintően jár el a figurák biztonságát tekintve, minden játék szigorú ellenőrzésen esik át, így már a kisebb gyerekek kezébe is bátran odaadhatóak.

A Mojo folyamatosan dolgozik az újabb és újabb állatfigurák bevezetésén. Nagyon fontos, hogy az állatok egyszerre legyenek élethűek és esztétikusak, hiszen nemcsak a gyerekek figyelik ám árgus szemekkel a Mojo újdonságokat, hanem a gyűjtők is!

Mit lehet játszani az állatfigurákkal?

Azt bízd csak nyugodtan a gyerekekre, rengeteg ötletük lesz hozzá! Fel lehet sorakoztatni az állatokat fajonként, élőhelyekként, színenként és így tovább! Ki lehet találni, hogy melyik mit eszik, hol él, hogyan szaporodik, lehet nekik élőhelyet építeni, be lehet őket vinni a kádba vagy a homokozóba és lehet nekik állatkertet építeni!

A kisebb fajta Mojo állatfigurák akár még a nadrágzsebekben is elférnek, így a gyerekek bárhova magukkal tudják vinni a kedvenceiket!

Milyen Mojo állatfigurák vannak?

Talán egyszerűbb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy milyen nincs! Rendkívül sokféle Mojo állat van és szinte biztos, hogy mindegyikből többféle is létezik! Farmállatok, ősállatok, madarak, halak és vadon élő állatok egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.

A Mojo rendkívül fontosnak tartja, hogy támogassa a természet védelmét. Ennek érdekében évek óta támogatják az ibériai hiúzok kihalása ellen küzdő Iberian Lynx Foundation alapítványt. Az ibériai hiúz ugyanis a világ legritkább macskafajtája, ma már csak Spanyolországban található meg és jelenleg a világ leginkább veszélyeztetett macskaféléjének számít. Természetesen az ibériai hiúz figura is megtalálható a Mojo kínálatában.

A Mojo játékokkal egyébként Mojo és Animal Planet márkanév alatt is találkozhatsz a játékbolti állványokon, de ez ne tévesszen meg, pontosan ugyanazt a kiváló minőséget kapod mindkét márkanév esetében.