Ismered a Lebegő Célpont Dark Shoot játékot? Olyasmi, mint egy szivacskilövő játékpisztoly és egy céltábla keveréke, csak még annál is különlegesebb, ugyanis a golyók, amiket el kell találni, folyamatosan lebegnek a levegőben!

És ez még nem minden, hiszen a golyók helyett akár számozott céltáblákra is lehet célozni és még akár koromsötétben is lehet játszani a különleges szivacskilövővel, hiszen a tábla zöld része világít a sötétben!

Célzásra felkészülni, vigyázz, kész, rajt!

Mi van a Lebegő célpont Dark Shoot Target dobozában?

Ha láttál már X-Shot vagy Nerf szivacskilövő játékfegyvert, akkor ismerős lesz a dobozban található pisztoly, a lebegő célpontokra ugyanis éppen ugyanilyennel kell lőni. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szivacstöltények kompatibilisek az ismert márkák töltényeivel, illetve más szivacskilövő fegyverekkel is lehet lőni a célpontokra.

A Lebegő célpont fő része nem más, mint a céltábla, ami képes lebegtetni a célpontokat és akár még a sötétben is tud világítani. USB kábellel is tölthető (ez tartozik is hozzá) vagy négy elemmel is lehet működtetni, kinek hogy kényelmesebb.

Tartozik még öt nagyobb és öt kisebb golyó is a játékhoz, illetve öt darab számmal ellátott kis céltábla is, ha valaki inkább azokra célozna a golyók helyett.

Hogy működik a Lebegő célpont Dark Shoot Target játék?

A játékot nagyon egyszerű összeállítani és akár kültéren és beltéren is lehet játszani vele. Érdemes persze mindig olyan helyen felállítani, ahol nem okoz gondot, ha egy szivacslövedék esetleg elkóborol.

A játék célja ugyanis nem más, mint minél gyorsabban és pontosabban eltalálni a lebegő golyókat. Na de mitől is tudnak lebegni ezek a golyók? Puha polisztirolból készültek, amelyek képesek a levegőben lebegni a légmechanizmusnak köszönhetően. Azt viszont mindig a játékos döntheti el, hogy milyen magasan repkedjenek a golyók, ugyanis a tekerhető gomboknak köszönhetően minden golyó esetében be lehet állítani a kívánt magasságot, vagyis abszolút a versenyzők tudásszintjéhez lehet így igazítani a játékot.

Van azonban még egy funkciója a Lebegő célpontnak, ha a golyókat lecseréljük az öt különböző számmal ellátott céltáblára ls azokra célzunk. ha sikerül eltalálni valamelyik, azonnal le is dől a teteje, így lehet számolni az elért pontokat.

Na és a legizgalmasabb a céltáblán, hogy minden zöld része világít a sötétben, csak kint kell hagyni a fényben vagy a lámpa alatt és akár sötétben is lehet játszani vele!

Hány éves kortól ajánlott a Lebegő célpont?

A Lebegő Célpont Dark Shoot célba lövő játék hivatalosan 8 éves kortól ajánlott, ami azért jogos, mert a szivacslövedékek használatánál tisztában kell lenni vele, hogy ezekkel nem lövöldözhetünk összevissza. Mindenképpen érdemes átbeszéli még a nagyobb gyerekekkel is, hogy milyen erővel tudnak lőni ezek a játékfegyverek, mert bár ezek csak szivacsból készült lövedékek, azért igenis van erejük.

Lebegő célpont Dark Shoot Target egyébként remekül fejleszti a gyerekek a szem és a kéz koordinációját, valamint a koncentrációt is, ugyanis csak nagy odafigyeléssel lehet pontosan eltalálni a golyókat és a céltáblát is. 8 éves kortól bátran ajánljuk mindenkinek!