Két szuper menő távirányítható tank, amelyek akár 16 méterről is képesek egymásra célozni az infra célzórendszerükkel! És a legjobb az egészben, hogy akár egyedül is lehet játszani a tankokkal, ha az egyik járművet önvezető üzemmódba tesszük, de át is lehet hívni a haverokat és akár nyolc tank is csatázhat egymással!
Az a Laser Battle Hunter tank, amelyiket három találat ér, egész egyszerűen leáll és kiesik a játékból, így biztosan nem lesz vita a végén, hogy ki volt a legügyesebb abban a körben!

Mi van a Laser Battle Hunter dobozában?

A Laser Battle Hunter meglehetősen nagyméretű dobozában két távirányító és két tank található, valamint egy nagy adag matrica is lapul benne, amivel rögtön egyedivé lehet varázsolni Shadow-t és Reaper-t, azaz a két tankot!

A távirányítón az irányítókaron kívül mindössze egy nagyobb méretű FIRE gomb található, így tényleg alkalmas arra a játék, hogy akár már az 5 évesek is játszanak vele, de valószínűleg semmi meglepőt nem mondunk azzal, ha eláruljuk, hogy a Laser Battle Hunter bizony még a kamaszokat és felnőtteket is remekül leköti!

Hogy néz ki egy Laser Battle csata a tankokkal?

A tankokkal beltéren és kültéren is lehet játszani, a profi kerekek ugyanis képesek idomulni a környezethez. Ha a szobában játszanak vele a gyerekek, jól jön, hogy a tankok akár oldalirányba is képesek mozogni, a szabadban azonban bátran ki lehet próbálni, hogy mi a maximális sebességük. A tankok a száguldás és az oldalirányú mozgás mellett persze tolatni is tudnak, de akár még a tengelyük körül is képesek forogni, ha el akarják kerülni, hogy találat érje őket.

A fő cél ugyanis nem más, mint az, hogy a tankok kiiktassák egymást, ehhez pedig háromszor kell eltalálni az ellenfél járművét. Minden egyes találat után robbanás hangot hallat az eltalált járgány, valamint rázkódik is egy nagyot, így aztán senkit nem fog váratlanul érni, amikor a harmadik találat után egyből meg is áll a tank.

Egyébként ne gondold, hogy olyan könnyű háromszor eltalálni a másik tankot, hiszen folyamatos mozgásban vannak és soha nem tudhatod, hogy mikor merre fog elmozdulni. Szerencsére azonban akár 16 méterről is el lehet találni egymást, úgyhogy ha résen vagy, el tudsz majd bánni az ellenséges tankkal.

Egyedül, ketten vagy társaságban jobb csatázni a tankokkal?

A Laser Battle Hunter tökéletes karácsonyi ajándék lehet például testvéreknek, hiszen így közösen is tudnak játszani vele, de szerencsére az sem gond, ha nincs a közelben senki, aki éppen támadni tudna a másik tankkal, mert a különleges önvezető funkciónak köszönhetően akár egyedül is részt lehet venni egy páros tankharcban! Ilyenkor a másik tank tulajdonképpen magát irányítja, ugyanúgy mozog, helyezkedik, céloz és lő, mintha valaki kezében ott lenne a távirányító.

Összesen nyolc Laser Battle Hunter tud egyébként egyszerre megküzdeni egymással és ugye minél többen vesznek a játékban, annál jobban kell figyelni, mert sosem lehet tudni, hogy éppen honnan érkezik a lövés.

Ilyenkor van nagy szerepe a matricákkal egyedivé varázsolt távirányítós autóknak, mert a többi kocsi között így könnyebb szemmel tartani a sajátunkat, hiszen akár betűket és számokat is ragaszthatunk rájuk.

FONTOS: A tankok egyenként öt darab elemmel működnek, a távirányítókba pedig 2-2 darab elemet kell beletenni. A Laser Battle Hunter doboza nem tartalmazza az elemeket, ezért jól tankolj fel előre (lehetőleg tölthető) elemekkel, hogy kicsomizás után egyből indulhasson is az ütközet Shadow és Reaper, azaz a két tank között!