A Glitza csillámtetoválások eddig sem voltak ismeretlenek a számunkra, a lányaimnak már korábban is volt egy kisebb Glitza készlete, ez az ékszerkészítő azonban teljesen lenyűgözte őket! Mondjuk abszolút megértem, kiskoromban én is biztosan odáig lettem volna egy ilyenért! Mennyire menő már feldobni magadnak egy tetovált karkötőt indulás előtt vagy elkészíteni a saját gyűrűdet?!

Így készül a csillámtetkó

Na kezdjük az elején, hogy egyáltalán mi az a csillámtetoválás, miben más, mint egy sima tetkó, hátha van, aki még kezdő a tetoválósdiban, mert csak most nőnek bele a lányai.

Vannak ugye a sima tetkók, amit csak egyszerűen felteszel a bőrre egy nedves szivacs vagy nedves törölköző segítségével és ennek az extra menő változata, ha ezt egy applikátor segítségével behinted csillámporral is. Nagyjából úgy kell ezt elképzelni, mint amikor szemhéjpúdert teszel fel a szemedre, viszont itt a tetoválás felülete úgy van kitalálva, hogy kizárólag arra tapad rá a csillámpor, a bőr többi részéről pedig egyszerűen le kell csak fújni a rákerült felesleget.
Ettől a csillámos rétegtől egyrészt szuper csillogós lesz a tetoválás, másrészt pedig nagyon tartós lesz a végeredmény. Minden tetoválást feldob a csillám, na de most képzeld el ezt egy csukló köré tetovált karkötőnél, hogy az ilyen menő lesz tőle!

Mondanom se kell, hogy nálunk a csajok azonnal rávetették magukra az ékszeres Glitza készletre és vérmérsékletüktől függően nyomban nekiláttak kicsinosítani magukat. Borzasztóan tetszett nekik, hogy nemcsak a bőrükre került ékszer, de elkészíthették a saját gyűrűjüket is, szerencsére abból mindjárt kettő is volt a dobozban. Ez utóbbi műveletet egyébként simán meg is lehet ismételni, ugyanis le lehet később szedni a csillámtetkót a gyűrűről és a nyaklánc medáljáról is és jöhet rá egy újabb minta, ami jobban megy az éppen aktuális karkötőhöz.

Meddig marad fent egy Glitza tetoválás?

A Glitza tetoválásokat mi azért szeretjük annyira, mert szuper tartósak, akárhova is tesszük fel őket. Ezeket a tetkókat ugyanis tényleg könnyen fel lehet rakni szinte bármilyen sima felületre, pont ugyanúgy, ahogy a bőrünkre tesszük fel. Nálunk például van a gyerekek íróasztalán és tolltartóján is és ezek is nagyon jól bírják a strapát. Egyébként a kezükön is nagyon sokáig megmaradnak ezek a tetoválások, sokszor csodálkozom rajta, hogy még egy hét múlva is olyan, mintha aznap csináltuk volna.

Az elkészült tetoválások amúgy meglepően vízállóak, így a csukló környékén is abszolút biztonságban vannak, de ha esetleg le akarnátok szedni, akkor gyengéd szappanos dörzsöléssel és némi meleg vízzel ezt könnyedén meg tudjátok tenni.
Mi amúgy általában „kivéreztetjük” a tetkókat, vagyis addig vannak fent, amíg el nem kezdenek lekopni, ilyenkor viszont szeretem, ha egyből lemossák magukról a lányok és nem járkálnak félig lekopott tetkóval napokig.

Hány darab csillámtetoválást lehet készíteni ezzel a készlettel?

Rengeteget, mivel több mint ötven darab tetkó van benne, a három csomag csillám pedig abszolút elegendő hozzá. Azon egyébként meglepődtem, hogy ebben a Glitza szettben kis zacskóban érkezik a csillám és nem tégelyben, a korábbi Glitza készletünkben ugyanis úgy voltak benne a tetováláshoz szükséges csillámporok és az utántöltők is hasonlóan volt csomagolva. Sokkal kényelmesebb úgy használni a csillámot, ha kiöntjük valamibe, így mindenképp azt tanácsolom, hogy ha van otthon egy picike dobozod, ami jól záródik (mondjuk egy kiürült arckrémes tégely), akkor érdemes áttölteni abba a csillámot.

Szerintem tökéletes ajándék bármelyik kislánynak vagy nagylánynak ez a Glitza ékszerkészítő szett. Az én kiskamasz lányom gyönyörű szépen és teljesen egyedül csinálta meg a tetoválásokat úgy, hogy egyet se rontott el.
Jó ötlet lehet feldobni egy szülinapot is akár egy ilyen tetoválós ékszerkészlettel, ha szeretnél valami kis extrát vinni a buliba, a nagyobbak ráadásul már akár egymásnak is elkészíthetik a tetoválásokat, ami külön élmény lesz nekik!