Az egyik Antonio Juan baba aranyosabb, mint a másik, mindegyik más képességekkel és szebbnél szebb kiegészítőkkel rendelkezik, szóval igazán nem egyszerű választani közülük! Ezt a cikket kifejezetten azért írtuk, hogy segítsünk nektek megtalálni azt a játékbabát, amelyik a kislányodnak a legjobban tetszik majd és biztosan a legjobb lesz neki!

Miért olyan különlegesek az Antonio Juan babák?

Egy Antonio Juan baba biztosan nem az ágyneműtartóban köt ki egy hét után, ezek a játékbabák ugyanis olyan örök darabok, amit elképzelhető, hogy a kislányod még az ő kislányának is tovább fog majd adni! Kiváló minőségű, gyönyörűen kidolgozott, kézzel készített és rendkívül élethű babákról van szó, ami természetesen a babák árában is tükröződik, ezért érdemes különösen alaposan átgondolni a kiválasztást.

Gondoltad volna, hogy az első Antonio Juan baba már 1958-ban megszületett? Azóta pedig olyannyira meghódította a világot, hogy már több mint 40 országban játszanak vele a kislányok!

Miért fontos a baba mérete?

Nagyon fontos, hogy egy játékbaba milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik, van itt azonban még valami, amire sokszor nem gondolnak az anyukák. Ha online vásárolsz játékbabát, mindenképp ellenőrizd a baba méretét, hacsak nem szeretnéd, hogy a baba vigye a kislányodat és nem pedig fordítva. A játékboltban egyből látod, hogy passzol -e majd a kislányod kezébe a baba, a webáruházban azonban trükkösek lehetnek a fotók.

Az Antonio Juan márka minden korosztályra gondolt, ezért több mint 10 különböző méretű babát árulnak! A legkisebbek általában csecsemő babát szeretnének, így ez a fajta baba már akár 21 cm-es méretben is megtalálható, ami éppen az a méret, hogy már akár egy másfél éves kislány is kényelmesen tudja tartani a karjában. Ugyanakkor azonban a nagyoknak sem kell szomorkodniuk, mert akár 40 cm-es újszülött Antionio Juan babát is lehet vásárolni, ami már közelít egy igazi baba méretéhez és pont az ő karjaikba illik.

A legnagyobb méretű Antionio Juan baba egyébként 55 cm-es. Ezeket a valóban magas, álldogálni tudó, óvodás korú játékbabákat már tényleg szinte igazi gyerekként tartják számon a kislányok.

Milyen kiegészítőket árulnak az Antonio Juan babákhoz?

Ha babát vásárolsz, érdemes egyből körülnézned a hozzátartozó kiegészítők között is. Hidd el, sokkal egyszerűbb egyből megvásárolni a megfelelő méretű babaruhát vagy hordozót, mint utólag keresgélni, arról nem is beszélve, hogy így sokkal több lehetőség van a babákkal szerepjátékozni, ha lehet öltöztetni vagy éppen hozni-vinni.

Ügyelj rá, amikor a babaruhát vagy a mózeskosarat kiválasztod a játékbabának, hogy a megfelelő méretű legyen, éppen úgy, ahogy az igazi babák esetében! Egészen elképesztően cuki és nagyon igényes babaruhákat kínál az Antonio Juan márka, mindenképpen érdemes vetni rájuk egy pillantást. Persze más márka babáira is illenek ezek a ruhák, csak ne felejtsd el lemérni a babát, mielőtt ruhát választasz neki.

Láttál már Antonio Juan játékbabát? Elég csak rápillantani bármelyikre és máris azonnal egyértelművé válik, hogy miben is különböznek ezek a játékbabák a többi babától. Elképesztően élethűek, bájosak és nagyon ízlésesek, a csinos ruhákról és kiegészítőkről nem is beszélve! Gondoltad volna, hogy az első Antonio Juan baba 1958-ban született? Na és azt, hogy egy igazi spanyol hercegnőről is mintáztak már Antonio Juan babát?

Kézzel készített játékbabák

Az első Antonio Juan baba ma már jó eséllyel nagymama lenne, ugyanis 62 év telt el azóta, hogy megszületett a spanyol Hoya de Castalla völgyben. Az első Antonio Juan baba és azóta az összes többi baba is egy különleges eljárási technológiával készül, amelynek köszönhetően a babák bőre megszólalásig hasonlít az eredetire. Ettől tűnnek annyira élethűnek és bájosnak, hogy legszívesebben minden anyuka azonnal visszaugrana az időben, hogy ők is újra gyerekként játszhassanak vele!

Atyavilág, egy igazi hercegnő baba!

Mindegyik baba más és más egyedi funkcióval rendelkezik és az egyik ruhája különlegesebb, mint a másik, van azonban egy Antonio Juan baba, amely valamiért mégis kiemelkedik a többi közül! Ő pedig nem más, mint Leonor baba, akit egyenesen Leonóra spanyol királyi hercegnőről mintáztak! A gyönyörű hercegnő 2005-ben született VI. Fülöp király és Letizia királynő lányaként és a nagy esemény előtt azzal tisztelgett a babákat gyártó cég, hogy elkészítettek egy Leonor babát. Mikor pedig a kislány három évesen óvodába ment, arra is megkapták az engedélyt, hogy új babát készítsenek, amelynek a ruhája pontosan olyan volt, mint Leonor egyenruhája. A kislányok szerte a világon természetesen majd megőrültek a boldogságtól, hogy egy igazi hercegnő babával játszhatnak és még a korábbinál is népszerűbbek lettek az Antonio Juan babák!

Beteg lett a játékbabám. Mit tegyek?

Az Antonio Juan babák gyártója a weboldalán még egy extra BABAKLINIKA részt is működtet, ahova akkor lehet fordulni, ha bármi baj történne a babával. Itt egyébként extra tanácsokat is adnak a babatulajdonosoknak a babák ápolására és gondozására vonatkozóan. Testápolási tippek, hajápolási tippek, na és persze akad néhány tipp ahhoz is, hogy a babák a lehető legboldogabbak legyenek! Természetesen sok-sok puszit és ölelést kell adni nekik, na és persze nagyon kell szeretni őket, de ez egészen biztosan nem esik a kislányok nehezére.