• A Fuzzikins figurák és a kellékeik is
  testreszabhatóak, színezhetőek.
 • Fejleszti a kreativitást és képzelőerőt
  miközben egyedülálló játékokat alkotnak
  a gyerekek.
 • Langyos vízzel leöblítve
  megtísztíthatóak és újra
  dekorálhatók a figurák
 • A ház falai szintén letörölhetőek
  és újra színezhetőek

A Supermag mágneses építőjáték lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kreativitásukat és problémamegoldó képességüket fejlesszék, miközben szórakoznak és építkeznek. A kreativitásnak és képzeletnek nincs határa! Ebben a komplex mágneses építőjátékban kétféle hosszúságú, erős mágneses rúd található, amellyel a többi mágneses építőjátékhoz képest stabilabb, magasabb és többféle egyedi építmény hozható létre. A különleges alkatrészek és kompatibilitása más játékokkal a Supermagot még sokoldalúbbá teszik. A Supermag STEM minősítéssel rendelkezik, vagyis segíti a gyerekeket a tudománnyal, technológiával, mérnöki és matematikai területekkel kapcsolatos ismeretek és készségek fejlesztésében.

Bing nyuszi a gyermekek egyik legkedveltebb mesekaraktere, évek óta folyamatosan növekvő a népszerűségnek örvend. A hivatalos Magyar Bing Youtube csatornán már több milliós nézettséggel rendelkező epizódok futnak, melyek nézettsége és megtekintési ideje szinten folyamatos emelkedést mutat. Széles termékválasztékkal rendelkezik számos kategóriában, melyek alapvető jellemzője, hogy tanítja és fejleszti a gyermekek különböző tanulási és érzelmi készségeit. A tanulságos történek és a játékok képesek a gyerekek mindennapjainak részévé válni.

A Lisciani 30 éve foglalkozik fejlesztő, oktató játékok gyártásával, mára pedig piacvezető szerepet tölt be több kategóriában is. A cég fő irányvonala, hogy a gyermekek a játékokon keresztül tanulhassanak és fejlődhessenek életkoruk minden különböző szakaszaiban, így olyan márkát hoztak létre, amely a család életében egészen a kisgyermekkortól kezdve a serdülőkorig végig jelen lehet. A termékek egyedi jellegét és magas minőségi kivitelezését a cég saját kutatóközpontja teszi lehetővé, hiszen itt történik a játékok fejlesztése, melynek folyamatába anyukákat és pedagógusokat is bevonnak.