A Fast& Fancy kreatív szettjeivel varázslatos színekben pompázó karkötőket készíthetsz! Különböző színekben és formákban alkothatod meg a legdivatosabb, rugalmas ékszereidet! Minden szett tartalmazza a színes porokat, amikből a formázóba adagolva víz segítségével lehet a karkötőket elkészíteni.

 

A Curlimals állatkái olyan imádnivaló interaktív plüssök, amelyek elősegítik a gondoskodó viselkedés kialakulását és támogatják a gyermekek érzelmi fejlődését. Tüsi Süni és Nyiszi Nyuszi saját személyiséggel vannak felruházva, de ami közös bennük, hogy nagyon hálásak minden gondoskodásért.

Nevelő játékkal és a természet iránti kíváncsisággal ragadja meg a gyermekek figyelmét. Segíti a képzeletbeli játék fejlesztését. Szuper ajándék egész évben!

Bing nyuszi a gyermekek egyik legkedveltebb mesekaraktere, évek óta folyamatosan növekvő a népszerűségnek örvend. A hivatalos Magyar Bing Youtube csatornán már több milliós nézettséggel rendelkező epizódok futnak, melyek nézettsége és megtekintési ideje szinten folyamatos emelkedést mutat. Széles termékválasztékkal rendelkezik számos kategóriában, melyek alapvető jellemzője, hogy tanítja és fejleszti a gyermekek különböző tanulási és érzelmi készségeit. A tanulságos történek és a játékok képesek a gyerekek mindennapjainak részévé válni.