A babák a gyermekek kívánságlistájának élén állnak évtizedek óta. Még az okostelefonok, táblagépek és játékkonzolok korában is a babákkal való játék továbbra is a legnépszerűbb szabadidős tevékenység a 4 és 5 év közötti lányok körében.

A Zapf Creation Group a gyermekjátékok globális márkaszállítója. A cég prémium játékkoncepciókat, valamint játék- és funkcionális babákat fejleszt és értékesít kiegészítők széles kínálatával, amelyek világszerte híresek. Minden Zapf Creation márkatermék ugyanazokat a magas minőségi, dizájn-, biztonsági és játékérték előírásokat képviseli.

Az elem nélküli, élethű funkciókkal ellátott babák stimulálják a képzeletet, támogatják a szociális készségeket és fejlesztik az empátiát is, így a kicsik felfedezhetik a szülő-gyerek szerepjátékot.

Bing nyuszi a gyermekek egyik legkedveltebb mesekaraktere, évek óta folyamatosan növekvő a népszerűségnek örvend. A hivatalos Magyar Bing Youtube csatornán már több milliós nézettséggel rendelkező epizódok futnak, melyek nézettsége és megtekintési ideje szinten folyamatos emelkedést mutat. Széles termékválasztékkal rendelkezik számos kategóriában, melyek alapvető jellemzője, hogy tanítja és fejleszti a gyermekek különböző tanulási és érzelmi készségeit. A tanulságos történek és a játékok képesek a gyerekek mindennapjainak részévé válni.

Magicube a Geomagworld új termékcsaládja, amely forradalmasította a Junior Construction kategóriát. Ez az innovatív játék olyan építőrendszer, amely mágneses kockákból áll, amelyek mind a hat oldalukon egymáshoz kapcsolódnak. A mágnesesség láthatatlan és varázslatos tulajdonságainak kiaknázásával a gyerekek szabadon engedhetik fantáziájukat, amikor színes 3D-s modelleket építenek. Az egyes kockákkal játszva a legkisebb gyermekek is elkezdhetik kézügyességüket fejleszteni. Új, 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült Magicube Recycled kollekciónk ugyanazokkal az élénk színekkel és magas minőségi előírásokkal rendelkezik, mint az összes eredeti Geomag készletünk.